Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány a suliba, ti lányok mit reagálnátok arra ha egy fiú random elétek állna bemutatkozna és elmondaná, hogy nagyon tetszel neki és szívesen megismerne?
Szia!
Hát én elküldenélek
Szerintem jelöld be facebookon és irj rá, hogy sok jot hallotál rola és szeretnld megismerni.
Ezun jön minden magától.
15l
Igazuk van az előttem válaszolóknak.Csak annyit tennék hozzá,hogy lépésről lépésre haladj.Ráírsz,beszéltek,egyre többet beszéltek, ha neki is tetszik a helyzet,azt majd érezni fogod, aztán majd találkoztok és így tovább szépen lassan.Csak ne akarj sietni semmivel
Sok sikert! ;)
Szerintem ne facebookon akarj vele beszelni hanem eloben.Ne rogton azzal kezdj h szia tetszel hanem beszelgessetek es szep lassa utalni ra h tetszik neked
Remelem tudtam segiteni
Sok szerencset!
Szerintem meg igenis pozitív dolog az ha egy srácnak van mersze odamenni egy lányhoz akit nem is ismer. Ne legyünk már álszentek ,valljuk be hogy jól esik azt hallani hogy tetszünk valakinek.
Ugyanakkor tényleg nem tanácsos így lerohanni. Kezdeményezz beszélgetést személyesen az nagyon is jó csak ne ronts ajtóstul a házba. Kérdezd neg hogy nem látta-e xy tanárt ,aztán köszöngethetsz neki ,bejelölheted és utana (ha visszajelölt ,de akkor is ha nem) megpróbálhatsz beszélni vele. Megmondod hogy szimpatikus és szívesen megismernéd. De még akkor se közöld vele hogy:"tezszel nekem" mert azzal csak elriasztod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!