Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha barátja van a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha barátja van a lánynak akibe belezúgtam?

Figyelt kérdés

Nagyon magam alatt vagyok amiota megtudtam, hogy baratja van. Meg friss kapcsolat azthiszem mert nem igazan reklamozta nem mondom hogy "titkolja" de face-n is egyedulallo es nincs is kozos kepuk pedig nagyon posztolos a csaj. Nemtudom mennyire komoly ez a kapcsolat en mar a legrosszabbra vagyok felkeszulve inkabb, ugy nem csalodok megegyszer ekkora nagyot.

Tudom, hogy gaz ugy beleszeretni valakibe hogy meg nem is beszeltetek de van ilyen, nem tehetek rola. Csak ugy megtortent en sem akartam ezt. Folyton o jar a fejemben. Igen lett volna alkalmam kozeledni hozza de nem voltam eleg bator vagy nem volt jo az alkalom, egy ideje mar csak arra varok... Hat mostmar hiaba.

Sokszor lattam, szemeztunk is, eleinte o nezett engem igy csabitott el. Ajj nagyon szep lany. Valoszinuleg tetszhettem neki de mar mindegy nem? Viszont keptelen vagyok ezt igy ennyiben hagyni. Nemtudom butasag-e de ugy erzem tudnia kell valamilyen szinten rolam vagyis, hogy mit erzek iranta. Nem akarom lerohanni vagy ilyesmi de nem szeretnek lemondani rola. Keptelen vagyok ezt lezarni es kesz. Tudom hogy hulyeseg de azert remenykedem benne hogy valahogy valamikor meg egyutt leszunk, tenyleg ugy erzem. De most nagyon faj es nem akarok mas lanyt sem. Es most hogy van baratja kabe 100x nehezebb lenne osszejonni vele mint amugy es nekem mar szinglin se "ment". Mindenesetre soha tobbe nem fogok varni "az" alkalomra mert tokeletes pillanat nem letezik... Varhatok halalomig is. Es tudom hogy mar keso de ugy szeretnek beszelni vele. Szerintetek mit csinaljak?

2017. ápr. 17. 23:38
 1/6 anonim válasza:
Hmm... Ez igazán nehéz dolognak tűnik. De szerintem mond meg neki hogy szereted, de tudod hogy van barátja és kérdezd meg tőle hogy legalább szeretett-e téged? És legalább lehetnétek-e haverok? Szóval szedd össze minden bátorságod és írj neki vagy menj oda hozzá amikor egyedül van, de azért kérdezd meg hogy vár-e valakire, mert az elég gáz ha a mondatod közepében jársz és akkor ott köszön valaki mellettetek hogy "Na helóka" Hát igen... Velem történt már ilyen ¤.¤"
2017. ápr. 17. 23:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Nos,ez az eset igen nehéz! De ismerek egy hasonló story-t. A barátomét. Legyen a neve:K. Tehát K barátságot kötött a lánnyal és egyszer mikor beszélgettek szépen lassan megkérdezed van-e pasija! Mikor elmondja, hogy van-e akkor kell "döntened". Ha van pasija akkor felejtôs a dolog, ha nincs akkor... Hát... Ehhez már annyira nem értek ;-) de az a lények, hogy barátkozz vele össze!
2017. ápr. 18. 00:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben a helyzetben vagyok Szerintem próbálj meg a barátja lenni legyél te akire mindig számíthat és eljön a te időd ( semmi sem tart örokké
2017. ápr. 18. 00:19
 4/6 anonim ***** válasza:

"gaz ugy beleszeretni valakibe hogy meg nem is beszeltetek"

ja. az. kapd össze magad.

2017. ápr. 18. 00:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogy komoly legyen egy kapcsolat nem az hatarozza meg kirakják e a Facebookra! Ott hirdetik magukat. Legtöbbször csak kirakatnak használják. Lássátok mennyire happység van. Közben meg ....

Ha valoban szereted tiszteletben tartod hogy most van valakije. Nem mászol bele a kapcsolatába. Gondolj bele! Neked hogy esne ha rástartolnanak a lanyra akit szeretsz, akivel jarsz?

Persze! Baratkozz. De a többiekkel ellentétben azt javaslom ne öntsd ki a szived neki, hogy te mennyire szerelmes vagy belé.

2017. ápr. 18. 08:59
 6/6 anonim válasza:
Szerintem legyetek barátok.Ki tudja lehet ha szakítanak még lesz esélyed.Vagy ha baja lesz segíts neki.Próbálj meg minél közelebb kerülni hozzá.Ne add fel és reménykedj.Ha lesz fejlemény szívesen segítek ha akarod privátban is írok pár tippet.
2017. ápr. 18. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!