Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire igaz ez a sztereotípia?
Azt hallottam, hogy a szőke+kék/zöld szemű emberek jobban vonzódnak a barna hajú+barna/fekete szemű emberekhez, mint az olyan emberekhez akiknek szintén ugyan olyan a szem és haj színűk mint a sajátjuk. És ugyanez működik visszafele. Szerintem valamennyire igaz lehet ez. Ez afféle az "ellentétek vonzzák egymást"(?) dolog. Talán.
Én barna hajú és zöldesbarna szemű lány vagyok. És én úgy vagyok vele, hogy nekem mindegy, hogy egy fiúnak milyen haj és szemszíne, bár a szőke hajú srácokra hamarabb felfigyelek.
Szerintetek mennyire van ennek valóság alapja?
Szia Kérdező!
Szerintem van valóságalapja, de elég felesleges az egész.
Sötétbarna hajam van és barna szemeim. Legjobban a fekete és a vörös haj tetszik. A barna és a szőke nem, de persze nincs jelentősége a hajszínnek.
Az egész arra épülhet, hogy sokaknak alapvetően bejön ha valakinek kicsit ritkább színű a haja. Akinek meg pl vörös haja van, az jellemzően más színűt ,,keres'', mert a sajátját nagyon alapnak tekinti.
Alapvetően ez egyesekre igaz, egyesekre nem. Emiatt senki ne fesse át a haját :D
Sok barna hajú, szemű lányt ismerek, akiknek a ,,saját fajtájuk'' jön be a legjibban ebből a szempontból.
Most komolyan ennyi èsz szorult belètek, hogy jottok egy-egy pèldàval es attol az egèsz egyetemesen igaz lesz?
Ha en azt mondom hogy a spenòt finom akkor mindenkinek az lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!