Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan férfi, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi, akinek szőke a párja? Igazak rá a köztudatban lévő sztereotípiák?

Figyelt kérdés

Lényegtelen, hogy eredeti-e vagy festett. Igaz-e rá, amit mondogatnak a szőke hölgyekről, hogy nem éppen az eszükkel tűnnek ki a tömegből? Esetleg az, hogy gondjaik vannak a vezetéssel vagy hogy feltűnően sok időt töltenek a tükör előtt? Ilyenekre gondolok.

Mennyi igaz ebből? Vagy olyan dolgok ezek, amik által az illető hölgy még szerethetőbbé válik - tehát cukiságfaktort hordoznak magukban? Esetleg válóokok is lehetnek egy kapcsolatban, mert idegesítőek? Netán úgy hülyeség az egész, ahogy van?

Várom a válaszokat.

2017. ápr. 6. 11:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Persze,a vörös csajok meg boszorkányok.Nevetséges.A párom szőke.A második diplomáján dolgozik éppen,kifejezetten intelligens.Kifejezetten jól vezet,legalábbis mióta vele vagyok,még egy kicsit gázosabb parkoláson sem tudtam rajta kapni.A tükör előtt sok időt tölt ugyan,nagyon igényes a külsejére,és szeret szépítkezni,de ez nem hajszín kérdése,egyszerűen hiúbb fajta és kész.
2017. ápr. 6. 12:08
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Volt, és nem is hasonlìtott a viccbeli tìpusra.

És több olyan szőkèt is ismerek, akik magasan képzettek.

Az értelem nem hajszìn függvénye. A viccben inkább kellene "plázacicát" használni, rájuk jobban illene...

Ès ne a viccekből tanulj. Nem minden szőke, nem minden anyós sárkány, nem minden férfi bunkó a házimunkához, nem minden skót kapzdi (azért terjedt el, mert az angolok utálják őket) stb.

2017. ápr. 6. 12:09
 3/15 anonim ***** válasza:
10%
Volt rövid időre szőke párom. De olyan sötét beszólásai voltak. Nem tudtam eldönteni komolyan mondja vagy poénból mondja. Nagyon hisztis volt.
2017. ápr. 6. 12:11
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező! Ha megmondod, milyen színű a hajad, jobb eséllyel fogom megválaszolni a kérdést!
2017. ápr. 6. 12:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted ha egy nő átfesti a haját, megváltozik a személyisége?
2017. ápr. 6. 13:42
 6/15 anonim ***** válasza:
Szóbeszéd az egész volt egy diplomás szőke nőm és mar unta ezeket a sztereotípiákat!
2017. ápr. 6. 14:27
 7/15 anonim ***** válasza:

Volt már 2 szőke csajom, hát tényleg nem voltak a legélesebb kések a fiókban, de egyébként nyilvánvaló, hogy nincs semmiféle összefüggés.

Tesóm mostani csaja is szőke, és elég okos csaj.

2017. ápr. 6. 14:50
 8/15 A kérdező kommentje:

#4 34 vagyok, sötét hajú férfi.

#5 Viselkedésbeli különbségek előjöhetnek, amik azelőtt nem jelentkeztek. Pl.: egy barna átfesti a haját szőkére, észreveszi, hogy az utcán jobban megnézik, utána fordulnak, fütyülnek, ez bejön neki, és ezután lengébben kezd öltözni, mert élvezi a hirtelen jött népszerűséget. Ha meg van pasija otthon, nyilván szóvá teszi, hogy "szívem, mi van veled, nem ismerek rád".

Vagy megtapasztalja a szőkékkel kapcsolatos előítéleteket a mindennapokban, pl. kinevetik(ismeretlenül), összesúgnak mögötte, beszólnak neki - ettől bizonyítási kényszer alakul ki benne, hogy "én nem vagyok olyan", és ettől a görcsös attitűdtől a saját csapdájába fog esni, mert valóban "szőke" nőként fog viselkedni.

2017. ápr. 6. 15:27
 9/15 anonim ***** válasza:

Én szőke vagyok, de mindig is jó tanuló voltam, most fogok diplomázni, aztán megyek tovább mesterszakra. Vezetni valóban nem tudok jól, de ennek nem hiszem, hogy a hajszínem lenne az oka, hanem hogy félénk vagyok benne és nem igazán merek próbálkozni.

Igényes vagyok a külsőmre, de ahogy figyelem, más lányokhoz képest sokkal kevesebbet beszélek a ruhákról, sminkről stb.

2017. ápr. 6. 16:21
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Wow, ebbe nagyon beleélted magad. Én voltam fekete, szőke, mindenféle vörös, de lila és kék is. Mindegyiknél ugyanaz maradtam, de nyilván a személyes tapasztalatom nem ér fel a képzeteddel. Utóbbi 2-nél néha megnéztek, de szőkénél... ezt az összesúgnak meg kiröhögnek dolgot úgy írod, mintha valamilyen elzárt afrikai törzsben jelenne meg egy szőke európai.
2017. ápr. 6. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!