Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek igaz az a sztereot...

Szerintetek igaz az a sztereotípia, hogy a fiúk anyásak, a lányok meg inkább apásak?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 19:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
nem.
2017. ápr. 5. 19:30
 2/18 anonim válasza:
80%
Szerintem ez 90%-ban igy van.
2017. ápr. 5. 19:30
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2017. ápr. 5. 19:32
 4/18 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ez csak kiskorba van így aztán átalakul. A fiú és az apa "jóhaverok" lesznek anya lánya meg szinte barátnők.
2017. ápr. 5. 19:37
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem hinném. Ez sokkal több dologtól függ.
2017. ápr. 5. 20:03
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
2 fiam van. Az egyik apás , a másik anyás nagyon.
2017. ápr. 5. 20:07
 7/18 anonim ***** válasza:
63%

Vannak helyek ahol igen, de vannak helyek ahol nem.

Én például mindkét szülőmmel egyformán jó viszonyban vagyok. A barátnőm anyjával például nagyon jó barátnők úgy viselkednek egymással, de apjával is szinte haveri kapcsolatuk van, a barátnőm képes fiús dolgokat is művelni, őt érdekli az autószerelés, de megélhetés miatt könyvelőnek tanult inkább, bár autókat is szerelget velem, de olajcserét, szűrők cseréjét, egyéb apró dolgokat egyedül is képes megcsinálni. De gyakran vágott fát apjával (én nem szívesen engedem csak mert nehogy már nő vágja a fát). Meg persze vannak férfias beütései viselkedése szempontjából, de tipikus nő mert mindig csinosan, nőiesen öltözködik.

A barátnőmnek van egy bátya, ő inkább anyás még a mai napig is, a húga az meg apás, de ő még 11 éves.

Szomszédnál két fiú "gyerek" van, mindketten apások inkább.

2017. ápr. 5. 20:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én is és a férjem is mindig apásak voltunk.
2017. ápr. 5. 20:31
 9/18 anonim ***** válasza:
76%

Én inkább veszem azt észre, hogy ahhoz a szülőhöz fognak húzni akire jobban hasonlítanak személyiségre.

Viszont a szülői hozzáállás gyakran az valóban, hogy anyuka a fiát, apuka a lányát "kényezteti el" jobban. Ezt is megfigyeltem már.

2017. ápr. 5. 20:34
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
nem
2017. ápr. 5. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!