Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek igaz az a sztereot...

Szerintetek igaz az a sztereotípia, hogy a fiúk anyásak, a lányok meg inkább apásak?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 19:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
Mi lányok vagyunk, és ránk igaz volt mindig. :)
2017. ápr. 5. 20:42
 12/18 pegazus001 válasza:
34%
Igaz !
2017. ápr. 5. 20:46
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

Elég kevés apás barátnőm van, a mi apánk is elég rideg volt velünk. :/

Mostanában azért változott ez a tendencia és sok jó apát ismerek!

2017. ápr. 5. 21:53
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

Mi ketten vagyunk lányok.

Én mindig is borzasztóan anyás voltam, míg nõvérem sokat volt apával, így õ meg iszonyat apás.

2017. ápr. 5. 21:54
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk én is (lány vagyok) és öcsém is apásak vagyunk.

Szerintem ez teljesen egyénfüggő.

A környezetmben szinte mindenki anyás, amúgy. A barátaim (vegyesen, de több a lány) 90%-a anyás.

2017. ápr. 5. 22:09
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem ,ez nem ilyen egyszerű. Vannak dolgok amiket apámmal vannak dolgok amiket anyámmal lehet jobban megvitatni. Ennek ellenére anyum az aki MINDIG ott van ha kell ,mindig a gyerekei érdekeit nézi ,mindig megpróbál előrelátó lenni és biztosítani a dolgokat a jövőre nézve és bár veke sincs 100%-os mindent megbeszélős kapcsolatom mégis vele sokkal bizalmibb. És lány vagyok.
2017. ápr. 5. 22:11
 17/18 anonim ***** válasza:
49%

Nem, mert ennél bonyolultabb ez.

De nálam pl. igaz. :)

2017. ápr. 6. 01:05
 18/18 Nazaret ***** válasza:
32%

Nálunk egyáltalán nem jött ne ez a sztereotípia!!

A három lányom nagyon anyás /volt/, de ők már nagyok!! 25,19,16 évesek, de még a két kisebb, akik itthon laknak, még mindig először engem keresnek, ha valami probléma van. Pedig a férjem inkább lányos apukának tartja magát. Aztán itt van a kisfiam/8éves/. Annyira apás, hogy az már elkeserítő. Pedig kitettem szívem, lelkem érte, és mégis. Ma már talán javult a helyzet. Pl. mondja, hogy szeretlek apa, utána kapcsol és hozzáteszi, anya téged is!:))

2017. ápr. 6. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!