Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez milyen jó csajozós technika?
Hát én erre tuti azt válaszolnám hogy: Nah miaz,csak nem visszamondta a barátnőd a talit? :P Persze csak viccelődve mondanám :D
De am nem tudom. Eléggé meglepődnék... de ha szimpatikus lenne, akkor talán elmennék vele fagyizni, ha nem kellene máshová mennem.
"Nem kéred véletlenül ezt a virágot?"
Miért? El akarod adni vagy mi? :D
Akkor már inkább kérdezd azt, hogy "Elfogadod-e tőlem ezt a virágot?" Esetleg kicsit bókolj neki, de ez a bizonytalan "nem kérded VÉLETLENÜL" elég gagyi.
Bár szerintem az utcán nincs sok esélyed.
27F
Hát az biztos hogy én nagyon meglepődnék, de mint ahogy azt előttem írták, a szimpi lennél akkor elmennék veled.
De szerintem inkább ne a teljesen idegen lányokat szólítsd le mert sokan megijednének és lekoptatnának. Inkább ha jön valaki olyan lány akit látásból ismersz és szimpatikus akkor őt kérdezd meg, akkor valószínűleg igent mond.
Sok sikert ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!