Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne a csók? Bocsi kicsit hosszú lett de a végére megértitek a kérdést!
Figyelt kérdés
A lány 13 éves én pedig 13 vagyok! Az egész úgy kezdődött ,hogy 3-4.-ben együtt jártunk! Az arról szólt ,hogy kézfogás és maximum arcrapuszi de az már durvának számított nálnuk!Aztán 5.-ben Sajnos szakítottunk.. aztán 6.-ban szerelmet vallottam neki ... de ő azt mondta , hogy várjunk vele egy kicsit!És most vagyunk 7.esek! Már kezdtem feladni mert amikor februárban Valetin napra vittem neki egy csokit nem fogadta el és folyton elment amikor odaszerettem volna menni hozzá! És márciusban meg mintha kicserélték volna folyton köszönt megbeszélgettünk! Aztán folyton rámengem nézett az órán és amikor ránéztem elpirult meg mosolygott!És most áprilisban együtt mentünk haza mert közelünkben laknak. És amikor jöttünk haza már elakartam köszönni tőle de ő így tök váratlanul megölelt . Másnap rám írt , hogy hogy vagyok meg ilyenek. Egy ideig elbeszélgettünk! Eltelt 1-2 nap . Aztán megkérdeztem tőle ,hogy lesz -e a barátnőm. Azt mondta: Igen! eltelt így 1 hét ..most kedden elmentünk fagyizni! Persze én fizettem mert én hívtam meg! És a végén megöleltem ő meg adott egy arcrapuszit!Szerdán áthívott hozzájuk! beszélgettünk filmet néztünk meg ilyenek.Aztán amikor már mentem akkor még megöleltem és ő adott egy puszit! És a kérdést így lehet megérteni hogy miért kérdeztem meg! Nagyon tetszik.. és szerintetek korai lenne?Előre is köszönöm a válaszokat2017. ápr. 16. 20:51
1/9 anonim válasza:
Nem korai:)
A kérdés, hogy mit szeretnétek.
De inkább csalódj, küzdj, mint elszaladjon az élet.
2/9 anonim válasza:
"A lány 13 éves én pedig 13 vagyok!"
:D
3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi :D Csak siettem :D Nézzétek el :D
2017. ápr. 16. 22:13
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. ápr. 17. 13:56
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. ápr. 18. 20:27
8/9 anonim válasza:
Szerintem sem korai, szurkolok nektek :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2017. ápr. 19. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!