Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha egy lány ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy lány ezt csinalja a discoban?

Figyelt kérdés
Szóval lent a discoban táncolok egy lány odaáll elém táncolni és így konkrétan nekemnyomja a fenekét úgy táncol egy pár percig. Akkor gondoltam átkarolom a derekát erre így nagyban rámförmedt és element. Most akkor nem akar táncolni velem mégse vagy mi van? És ezt már legalább öt lány eljátszotta velem. Jobb lenne ha simán felkérném táncolni vagy mit csináljak?
2017. ápr. 11. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Erről a macskák jutnak eszembe, akik kéretik magukat. Én hagynám a francba az egészet. Sztem nem így fogsz megismerkedni A lánnyal. ;)
2017. ápr. 11. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Discoban xd istenem ... Nem járok discoban , nem ismerkedem olyan könnyen , de ilyen lányokkal nem is kár hogy nem ismerkedem :D
2017. ápr. 12. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!