Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent és miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent és miért csinálja?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki egyfolytában "hülyéskedik" velem suliban. Eléggé pesszimistává váltam az utóbbi időben és ezért eléggé kételkedő lettem és nem is tudom hogyan kéne kezelni az ilyen dolgokat...

Szóval megpróbálom röviden: többször is mondta hogy szép vagyok, meg hogy sose tudna bántani, neha piszkalt vagy bokodott unalmaban...Felajanlotta a pulcsiat mikor kicsit faztam amit elutasitottam. Próbálkozott sztem poénbol hogy olyanok kéne legyünk mint (akkor éppen az utcán sétáló) párnak meg hasonlók...egyszer volt mikor kicsit megsértődött merkérdeztem hogy most mit akar mit csináljak és kerdezte hogy miert vagyok ilyen mert hogy ő elmondja az érzéseit meg stb...nem is mondja

Sosem mondta ki h tetszem neki vagy nem hivott el sehova és nem is ír rám.

Amiket mondott szerintem abban a helyzetben nekem ugy tűnt csak unalmában csinálja mert ha nem akkor rámírna, nem? Amúgy nem érdeklem... ilyen kirohanásai vannak de ennyi...Ráírni én meg nem szeretnék mert szerintem poénból csinálja és eleve írni ilyen témában gyávaság lenne és nagyon beégnék..viszont bunkó sem szeretnék lenni:/

Most én vagyok "jégkirálynő"? Vagy miért játszik velem?? Ezekkel mit akar?? Hogy reagáljak?

Előre is köszönöm a válaszokat:)

2017. febr. 3. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert bejössz neki, viszonozd!
2017. febr. 3. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha más lánnyal nem csinálja ezt,akkor nem hiszem,hogy játszik veled.Ha neked is bejön,akkor légy kedvesebb és próbálj meg pozitívan hozzáállni a dologhoz.Lehet,hogy csak azért nem ír/hívott el valahova,mert nem érzi úgy,hogy te viszonzod azt,amit irántad érez.

A lényeg,hogy mosolyogj,nézz a szemébe,és ne utasítsd el soha.De persze csak,ha neked is tetszik.

Ha nem,akkor akár burkoltan próbáld meg a tudtára adni valahogy.Bunkó ne légy,de őszinte igen!

3/6 anonim ***** válasza:

Hmmm. És téged miért érdekel,hogy miért csinálja?

Az egy dolog,hogy nem tudod kezelni. De mégis miért érdekel? Csak nem bejön a fiú?

4/6 anonim válasza:
Az hogy azt mondta, hogy szép vagy az ugyan azt jelenti, hogy tetszel neki. Szerintem egy kicsit elutasító vagy vele szembe lehet azért se ír rád
2017. febr. 3. 20:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Tuti bejössz neki. Mosolyogj rá és ne utasídsd el ha neked is tetszik.:)
2017. febr. 3. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:

3-as

Persze jol esik hogy pl. bókol mert kinek nem de ez nem azt jelenti hogy tetszik is.

És azért vagyok kívàncsi mert többször is volt mar ilyen eset de mindig ellokom magamtol az ilyen dolgokat mert nem tudom kezelni es oszinten szolva nagyon parazok attol h beégek:(

Alapvetően meg az elvem az lenne hogy mindenkinek eselyt adok mert sose lehet tudni de valahogy mindig visszatartom magam...://

2017. febr. 3. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!