Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek fura, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek fura, ha egy srác a buszon csak úgy odaül mellétek, és megdicséri mondjuk a hajadat, vagy elkezd bókolni?

Figyelt kérdés

Nem kell gyere dugjunk szintűre gondolni, csak valami kis apróság. Leráznátok, vagy cukinak találnátok?

17 f

2017. ápr. 5. 17:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha szimpi, akkor örülnék neki, de valószínűleg zavarban lennék és lefagynék. Ha nem lenne szimpi, akkor meg azért érezném magam kínosan. :D De amúgy, ha nem valami rettentően béna szöveggel kezdesz és nem hagyod, hogy beálljon a kínos csend, akkor sokat nem veszíthetsz. Legrosszabb esetben is legalább megpróbáltad. Mondjuk ne dicsérd agyon. Én olyankor hajlamos vagyok azt hinni, hogy csak gúnyt űznek belőlem és csak valami fogadás része vagyok. (Mondjuk "menj oda ahhoz a csúnya lányhoz és próbáld felszedni") Ez mondjuk az én önbizalomhiányomból fakad, de az már más téma... A kérdésedre válaszolva, én nem tartom furának, speciel az én szüleim is buszon ismerkedtek meg.

Ja, és küldhetsz képet, ha érdekel a véleményem.

16/L

2017. ápr. 5. 21:39
 12/15 A kérdező kommentje:
És ha ott egyből meg is kérdezem a nevét, esetleg elhívom valahova? Az még belefér?
2017. ápr. 6. 13:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Az csak akkor, ha úgy alakul a beszélgetés, hogy ígéretesnek néz ki.
2017. ápr. 6. 15:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Nyilván
2017. ápr. 6. 16:30
 15/15 anonim válasza:

Én személy szerint csak néznék ,hogy WOW...!!!

"Mi van?" ..tenném fel magamnak a kérdést?:)

2017. ápr. 10. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!