Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az osztályon belüli kapcsolatokról? Mehet? Vagy esetleg cinkes?
Elsósorban a ti véleményetekre lennék kíváncsi:
Megéri? Lehet hosszútávú? Mik benne a "veszélyek"?
(Csak mert gimnazista létemre még mindig az oszt. társaim jönnek be...)
a mi osztályunkban nem tudom most mi van, lehet jön a tavasz vagy mi, 7 pár alakult ki osztályon belül! csak nekem nincs nem hogy osztálytárs-barátnő hanem még sima sincs:(
16/f
Most mások tapasztalata lehet nem lesz igaz a te helyzetedre. Gondolom egy kicsit ismertebb tininek volt egy rossz tapasztalata akivel sokan tudtak azonosulni és ez azóta úgymond tabuvá vált, hogy osztálytárssal nem.. Én pl személy szerint láttam egy csáveszt aki nagyon sokáig együtt volt egy osztálytársával. Annyira nem ismertem, de szerintem viszonylag hamar és az érettségéig.
Megérni nem csak azon múlik, hogy osztálytárs-e vagy sem, sokkal inkább hogy milyen emberileg, illetve hogy ezt te hogyan kezeled. Ugyanígy a hosszútávúságra is. Veszélyek meg minden kapcsolatban lehetnek, ez úgyszint nem ezen múlik.
Amúgy ez egy kicsit olyan mint az együttélés, ha úgy kibírjátok egymást, akkor az tényleg erős kötelék. Mivel hogy általában az ilyen fiatalabb párkapcsolatokban csak az van, hogy mindenki próbálja mutatni a jó oldalát mindig a párjának, itt meg ti látjátok azt is amikor éppen ki van fordulva magából az emberke, vagy ilyesmi. Én annyit mondok hogy ez sem rossz, sőt inkább jó, mivel hamarabb kiderül, hogy milyen is valójában az illető. Nem úgy mint aki csak erőltetetten próbálja mutatni állandóan a jó oldalát.:D
En iden kezdtem a gimit es a tanev elso 3honapjaban 5parunk volt! Nem viccelek. Igazabol nem mukodtek, de nem azert mert osztalytarsak voltak, hanem a kulonbsegek miatt.
Ellene: Volt egy nagyon hosszu sztori, a lenyege, hogy nagyon rossz vege lett a kapcsolatnak es most egesz nap nezhetik egymast es folyton csak a baszogatas megy kozottuk. Meg az is lehet, hogy megunnatok, ha folyton egyutt lennetek. Hiszen a suliban folyton egyutt vagytok, de az megsem olyan mintha csak elmentek valahova. Ezert delutan is talalkoztok aminek az a vege nagy valoszinuyeggel, hogy 0-24-ben egyutt vagytok. Ez nem mindig jo.
Mellette: Nem csak rossz oldala van. Lehet, hogy nektek pont mukodne es nem unnatok meg egymast. Lehet, hogy en nagy pozitivum lenne, ha delelott egyutt lennetek, ha esetleg delutan nem lenne sok idotok egymasra.
Fogadd meg! De nagyon. Es ha osztaly tarsal akarsz osszejonni, mindig erre a kommentre gondolj!
HÁZI NYÚLRA NEM LÖVÜNK!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!