Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ki mit gondol a snapchat kapcsolatokrol? 15/f
Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 00:02
1/8 anonim válasza:
Az nem kapcsolat szerintem...
14/L
2/8 anonim válasza:
Hogy erted? Hogy ott mint egy par eggyut vannak? Szerelmesek meg ilyenek? Szerintem egy pontig jo.. De ha nem talalkoztak meg soha eloben.. Hat fura...
3/8 anonim válasza:
Mármint hogy ott ismerkedtek meg? De tudod hol lakik vagy ilyesmi? Írj privátot ha gondolod!
4/8 anonim válasza:
Most hallok erről először, pedig nem vagyok öreg o.O
Hát figyelj, szerintem ez nem párkapcsolat. 16/l
6/8 anonim válasza:
Ilyenről még én sem hallottam, de egyetértek az előttem szólókkal, ez nem kapcsolat.
17L
7/8 anonim válasza:
Mi az a snapchat?
Lehet, hogy kiöregedtem már, de nem tudom, hogy ez mit takar.
De, miután benne van a chat szó ennek a valaminek a nevében, gondolom a cseten való járást jelenti. Szerintem az nem kapcsolat, csak a tinigyerekek szeretet éhesek és kedveseket mondanak egymásnak következmények nélkül.
22/L
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat
2017. febr. 5. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!