Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek így? Szerintetek baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így? Szerintetek baj?

Figyelt kérdés
Körülöttem szinte az összes ismerősömnek, az összes barátnőmnek lett párja. Nekem még sosem volt barátom, eddig nem is akartam, de már igen. Pedig szerintem túl fiatal vagyok hozzá, de szeretnék.

2017. márc. 18. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:

A szerelem nem feltétlen korhoz kötött,s ált.az elsők nem is nagyok.

De mégis hány éves is vagy?

2017. márc. 18. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
13
2017. márc. 18. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek. Mindenki vágyik az önzetlen szeretetre. A szeretethez sose fiatal senki. Amit tanácsolni tudok, hogy először szeresd meg magad nagyon, mosolyogj minden dolgon ami történik körülötted, találd meg bennük a jó dolgot, abban is amit csinálsz, meg mindenben, utána ugyanígy más emberekben is, és érezni fogod akár azt is, amit mások a párkapcsolatban. Illetve ezen felül ha még párkapcsolatba is kerülsz, megduplázódik az egész.:D Én szurkolok neked, biztos nagyszerű csajszi lehetsz, hajrá!;)

21/f

2017. márc. 18. 20:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen :)
2017. márc. 18. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem meg óvoda középső csoportban is volt már barátnőm. Meg volt általános 5.-ben, és 8.-ban is.

Persze, nem páromnak hívtam, meg nem próbáltam mesterségesen felnőttes sablonokat ráhúzni - ha érted, mire gondolok. Olyan nincs, hogy túl fiatal vagy hozzá. Az embernek már egész kis korában is vannak érzései, ergo nem lehet hozzá túl fiatal. A gyerek- és tiniszerelem egy teljesen természetes, és bizonyítottan egészséges dolog, csak az a kapcsolat legyen az életkori sajátosságoknak megfelelő.

2017. márc. 18. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!