Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így? Szerintetek baj?

A szerelem nem feltétlen korhoz kötött,s ált.az elsők nem is nagyok.
De mégis hány éves is vagy?

Teljesen megértelek. Mindenki vágyik az önzetlen szeretetre. A szeretethez sose fiatal senki. Amit tanácsolni tudok, hogy először szeresd meg magad nagyon, mosolyogj minden dolgon ami történik körülötted, találd meg bennük a jó dolgot, abban is amit csinálsz, meg mindenben, utána ugyanígy más emberekben is, és érezni fogod akár azt is, amit mások a párkapcsolatban. Illetve ezen felül ha még párkapcsolatba is kerülsz, megduplázódik az egész.:D Én szurkolok neked, biztos nagyszerű csajszi lehetsz, hajrá!;)
21/f

Nekem meg óvoda középső csoportban is volt már barátnőm. Meg volt általános 5.-ben, és 8.-ban is.
Persze, nem páromnak hívtam, meg nem próbáltam mesterségesen felnőttes sablonokat ráhúzni - ha érted, mire gondolok. Olyan nincs, hogy túl fiatal vagy hozzá. Az embernek már egész kis korában is vannak érzései, ergo nem lehet hozzá túl fiatal. A gyerek- és tiniszerelem egy teljesen természetes, és bizonyítottan egészséges dolog, csak az a kapcsolat legyen az életkori sajátosságoknak megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!