Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan velem, mit érzek?
Figyelt kérdés
Naszóval règebb tetszett egy nálam 4èvvel idősebb fiú,vagyis èppen most kezdek rá döbbeni ,hogy nem èri meg harcolni èrte úgy,mint règen ,na de van ami nem változott az ,amikor az apaja nálunk jön,mert apummal jó barátok ,amikor meg láttom ,hogy nálunk van vagyha meghallom ,hogy jön bezsongok ès ideges leszek elkezdek ki öltözni ,meg sminkelni ma is pèldául addig sminkeletem,hogy addig elment...sokkal jobb emebernek tartom a fiánál na de akkor ez most mi mèg mindig meg akarok felelni neki ,hogy èn jó barátnő lennèk a fia számára vagy akkor most ő tetszik ?2017. márc. 5. 20:46
1/1 anonim válasza:
Lehet nem hasznos amit írok de én azt szoktam csinálni ha nem tudom hogy mi van velem hogy leülök felveszek egy jól szigetelő fülest bekapcsolom valami lágyabb ütemes zenét (Chill Nation), becsukom a szemem egy óra mulva rájövök hogy nincs miért izgulni, ha tetszik akkor neked kell érezned, mondom halgass zenét és tudni fogod mit érzel.
Nálam bevált
Remélem hasznos amit írtam;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!