Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztbetett nekünk és ő még beszélget vele velem meg nem, mivan azzal a fiúval?
Bonyolult sztori de leírom a lényeget.
Dolgozni jártunk volt ott egy fiú akivel tetszettunk egymásnak meg megismertem ott neki a barátait, egyik pénteki este lejottek kocsival volt ott egy lány is az a lány az egyik fiúval jött össze aki ott volt.
Engem nem engedtek ki de akkor is mentem,hívott anya de nem vettem fel. A fiú akivel voltam felhívta anyát hogy velük vagyok anya azt mondta azonnal menjek haza, nem mentem.
Egyszer csak a fiút hívják otthonról (otthonhagyta az egyik telefonját) hogy hívogatja valaki és azt mondta a telefonba hogy elrabolták a lányát meg hogy feljelenti ezt a fiút meg elviteti.
Abban a tudatban voltunk hogy az én anyám az egyből elindultunk haza.
Hazaértem, anyaek már rég aludtak másnap kérdeztem hogy miért telefonalgatott és hogy honnan tudta a fiunak a számat. Azt mondta ő nem hívott senkit.
Utána a fiúval beszéltem mondtam neki hogy nem az enyém anyám volt, de a fiú mai napig abba a tudatban van hogy az én anyám volt...
Utána kiderült hogy annak a lánynak az anyja volt aki ott volt velünk és lehet hogy direkt csináltak hogy én meg az a fiú ne foglalkozzunk egymással.
Hát így is lett mert az eset után nem keres a fiú.
Én bolond meg még ezek után foglalkoztam azzal a lánnyal miközben egy kétszínű rosszindulatú lány, egészen idáig foglalkoztam vele....Most valamelyik nap írja nekem hogy beszélt a fiúval de ő az eset után többször is beszélt vele feszen.
Engem meg letiltott a fiú meg vissza se ír.
Miért csinálja ezt a fiú???? Miért okoz nekem még több fájdalmat?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!