Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális amit most érzek?
Figyelt kérdés
Nos, szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba (de néha még én se tudom eldönteni, hogy ez szerelem vagy mégsem). Akibe szerelmes vagyok eléggé nagyszáju, társaság kedvelő, mindig a középpontba levő ember, jó a humora, nem tagadom, de néha elszalad vele a ló és elkezd gunyolódni az emberrel vagy megsérti. Ma velem csinálta ezt, eleinte csak kötekedett, viccelt, de utána nagyon átment alpári stilusba, olyakat vágott a fejemhez ami nagyon sziven ütött, elvette az egész kedvemet. Sokan nem veszik őt komolyan és nem törödnek vele, mert tudják, hogy milyen. Mondtam is az egyik barátnőmnek, hogy rosszul esett amiket mondott, de ő is csak azzal nyagatott hogy ne törődjek vele, ő mondjuk nem tud arról, hogy szeretem ezt a fiút, de jobb is ,hogy nem tudja senki. Tudom, hogy egy ilyen fiúba nem kellene beleszeressek, de egyik napról a másikba nem tudom kiüzni a fejemből, ráadásul, hogy az osztálytársam igy még rosszabb, pedig legszivesebben kitörölném még az emlékét a fejemből annak is, hogy megismertem őt. 18/L2017. febr. 28. 18:50
1/8 anonim válasza:
Nehéz valakiből kiszeretni én 3 éve próbálkozom , be mindig ad valami okot hogy újra beleszeressek.
2/8 A kérdező kommentje:
Én is pont igy vagyok ezzel a fiúval. Van mikor felidegesit, akkor azt érzem, hogy utálom, de mégis van momentum amikor megint beleszerettek... hülyén hangzik de igy van... de nem tehetek róla, nem tudom kontrollálni azt, hogy kibe szeretek bele..
2017. febr. 28. 19:13
4/8 anonim válasza:
Pontosan azért vagy ennyire oda érte, mert rendszeresen megaláz és megbánt. Ebbe mindenki beleesik egyszer-kétszer az életében, de akinek van esze, az ilyen emberrel nem tervez komoly kapcsolatot.
5/8 anonim válasza:
szerintem ha vagytok annyira jóban , nyugodtan megmondhatod neki ,hogy zavar amikor ilyen vagy olyan dolgokat a fejedhez vág. Ha ezt képes felfogni és abbahagyni akkor , az is lehet hogy valami kialakul köztetek.
Ha annyira bunkó paraszt , akkor pedig tegyél rá.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem is tudnék komoly kapcsolatra gondolni, mert tudom milyen. De nem értem akkor sem hogyan tudunk beleszeretni olyanba aki megaláz minket? Fura, mert én igy vagyok, de akkor sem tudom rá a választ, hogy MIÉRT?
2017. febr. 28. 20:24
7/8 A kérdező kommentje:
Nem képes felfogni, már többen is próbáltak beszélni a fejével, de nagyon makacs és mindig azt álltija, hogy túl sértődékenyek vagyunk és nem értjük az ő "vicceit"..
2017. febr. 28. 20:25
8/8 anonim válasza:
Ez esetben ,még ha nehéz is tedd kicsit félre az érzelmeidet. Nehéz ,tudom (voltam hasonló helyzetben) és próbálj meg kicsit a józan eszedre támaszkodni és logikusan gondolkodni.
Gondold végig mind azt ami bánt téged vele kapcsolatban ,amivel megbántott. És próbálj meg a rosszabb oldalára gondolni. El fog múlni. Időbe fog telni és nem lesz jó egy darabig. De utána annyira felszabadult leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!