Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik furán?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom aki iránt én többet érzek és lehet hogy ő is mivel egy ünnepségen ahol közelebb kerültünk egymáshoz úgy hagyott ott hogy írjak majd és megfogta a kezem mindig megölel (de nem éppen a baráti módon) meg ha látja rajtam hogy baj van akkor megvigasztal de mostanában fura. Olyan elutasító nem foglalkozik velem meg semmi és nem igazán értem miért történt. Segítsetek kérlek mit tegyek?2017. márc. 17. 15:49
1/5 anonim válasza:
Túl sokáig váratad. Párkapcsolatott akart, de semmit nem viszonoztál ezért hagyta a francba.
2/5 A kérdező kommentje:
De én elmondtam neki még pár héttel ezelőtt hogy mit érzek de ő nem reagált semmit
2017. márc. 17. 22:06
3/5 anonim válasza:
Nee😭😱😱 ez a legrosszabb. Velem is ugyanez volt. "Dúlt" köztünk minden. Elmondtam mi a szar van. "Hé bejössz" na onnantól le sem szart, majd a végén kiderült, hogy igazából ő is akart valamit. De hogy,miért nem lépett. Annak az okát soha nem tudtam meg.
4/5 A kérdező kommentje:
És esetleg nem tudod mit kéne csinálnom?
2017. márc. 18. 07:21
5/5 anonim válasza:
Sajnos nem. Mert nekem utána lett barátom. Majd ez a srác bevallotta hogy ő is érez valamit. Csak sajnos késő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!