Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furán viselkedik az utóbbi időkben, mi lehet az oka?
Sziasztok!
Van egy lány, 16 éves, lassan 1 hónapja chatelünk interneten keresztül, már felvetettem neki a kérdést hogy találkozhatnánk, és bele is ment, minden jól haladt. Úgy éreztem kedvel ő is meg minden..
Meg akar tanítani főzni, meg listára írta hogy milyen kajákat fog nekem csinálni majd ha el megyek hozzá, stb...
szóval az ilyen cuccok...
De pár napja már a beszélgetéseink üresek, ha felhozok valami témát, semmit nem reagál rá, csak dob egy smileyt, és ha folytatom, ő is folytatja a smiley dobálást... Gondoltam hogy nem írok rá, de ma újra rá írtam, hogy hátha más lesz a szituáció, nem lett más, aztán írtam neki hogy, " Látom nem nagyon érdekel ". Amire azt reagálta hogy de, csak nem tud mit mondani. És kb ennyi volt a mai beszélgetésünk is.
Nem fogok rá írni, csak úgy érzem ha én nem írok rá, akkor ő sem fog keresni, és csak még jobban el távolodunk. Eddig mindig szokott írni nekem, ha nem írok rá, még akkor is ha nem vagyok fent.
Mi lehet az oka?
Mit kéne tennem?
Köszönöm szépen előre is.
Azt kéne tenned, hogy nem írsz, te is tudod!
De nem úgy nem írsz, hogy 24\7 lesben állsz a gép vagy teló előtt, hogy mikor fog írni már és ha végre megteszi lecsapsz rá 1 másodperc alatt.
Menny ki, itt a nyár, haverokkal, esetleg olyan csajokkal akikkel nem kell hónapokat várnod, hogy egyálltalán találkozzatok. Akkor lesznek sztoriaid is mesélni , meg nem leszel úgy a nyakán.
Aztán később , egy kis szünet után ha többet vagy másokkal te is tisztábban látod majd a dolgokat. És ha akkor se nagyon érdeklődik, akkor az neked se okoz örömöt gondolom. Szóval akkor jobb ha hagyod
Igazad van, köszönöm!
Bár még nincs annyi időm, mert még 1 hétig járok iskolában, de utánna úgyis dolgozni fogok valószinűleg nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!