Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos kerdes, szerintetek megeri elmondani vagy inkabb haggyjam?
Van egy fiu akivel askon beszelgetek nevtelenul,es mindig tok jokat beszelgetunk es mondta hogy mar kivancsi ki vagyok..
Nemtudom hogy elmondjam-e neki mert mar egyszer bejeloltem facebookon de nem igazolt vissza. :/
Askon azt mondta hogy csak akit ismer vagy szimpatikus neki annak igazol csak vissza,mikor bejeloltem akkor o nem tudta hogy velem szokott beszelni askon..
Szoval szerintetek elmondjam neki hogy ki vagyok vagy nem?
Ti mit csinalnatok igy hogy bejeloltetek de nem igazolt vissza akkor is elmondanatok neki vagy nem?
Fontoss lenne a velemenyetek😊
Es nem lenne ciki hogyha latom majd a suliba?
Nem nevetnenek ki a haverjaival?
Ha nem mondod el, sosem fogod megtudni, valójában mit gondol.
Nyilván előfordulhat, hogy nem jön össze a dolog, sőt meglehet, hogy kitárgyal a haverjaival (mint ahogy ugyanezt a lányok is megteszik). Ha kinevet vagy kigúnyol, azzal neked tesz jót annyiban, hogy legalább kiderül, milyen ember valójában.
Persze ha meg jól sül el a dolog, akkor a fenti tárgytalan.
Köszönöm Szépen,sokat segitettetek akkor majd megprobalom elmondani valahogy neki. 😊
Csak hat azert is lenne fura ha rosszul sulne el mert az osztalytarsa (aki nagyon jo haverja) az az en osztalytarsamnak a baratja,a masik osztalytarsa pedig az egyik baratnom testvere,szoval eleg fura lenne..
Na majd meglatom mi lesz,koszonom megegyszer a valaszotokat😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!