Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiúnak tetszek és nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiúnak tetszek és nem akkarja elmondani akkor mitcsinál?

Figyelt kérdés
Nemtom hogy tetszek-e egy fiúna. Azt se tudom hogy mitcsinál egy fiú ha tetszik neki egy lány. Ha nem meri elmondani, mert fél hogy mások kinevetik, mert egy olyan lány tetszik neki aki egy fiúnak se kellene. Akkor mitcsinál?

2017. jan. 26. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem meri elmondani akkor önbizalomhiányos így nem csinál semmit. Ugyanilyen vagyok. Nem vagyok megelégedve a külsőmmel és eddig mindig elutasítottak. Lehet ő sincs az övével, de ha neked tetszik akkor utalgass. És ha veszi a lapot, tuti próbálkozni fog! :)
2017. jan. 26. 21:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Nen beszélnénk privátban?
2017. jan. 26. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Írj nyugodtan! :)
2017. jan. 27. 01:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. jan. 27. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!