Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha az aki tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha az aki tetszik nkm elég perverz, ami nekem eléggé tetszik benne. De én nem vagyok olyan kreatív És ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyen kis perverzségeket írjak neki?

Figyelt kérdés
2017. márc. 13. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nyalnám a fülcimpád
2017. márc. 13. 20:08
 2/7 Szeretemanőket válasza:
28%
Figyelj a férfiaknál normális hogy nézzük a csajok seggét vagy igen azt én is mindig nézem a csajokat multkor majdnen kaptam is egy pofont mert annyira. Megfeletkeztem hogy csak néztem a csajt
2017. márc. 13. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Ird neki, hogy tisztára nyalna E pisilés után?
2017. márc. 13. 20:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg, ilyenkis utalásokat tudnátok írni?
2017. márc. 13. 20:21
 5/7 anonim válasza:
100%
Írd neki hogy lennél vele kovalens kötésben, hidd el rögtön ledobja a bugyiját.
2017. márc. 13. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ászt....ha az nincs, királlyal is egész jót lehet nyerni
2017. márc. 13. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:

No ebben én tudok neked a legjobban segíteni.

A recept a következő:

- Nézd meg az indavideón a Vasfarkú királyfi

- A fütyingek

- A vámpírok fél 1 után ba*nak

- A Max és Móricz erotikus tréfái című meséket, és az eredmény garantáltan nem marad el ;)

2017. júl. 28. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!