Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert volt ez a reszeg csok?
17 eves lany vagyok. Van egy osztalytarsam akibe szerelmes voltam es o is tudott rola de utana csunyan osszevesztunk es megutaltuk egymast es ennnek mar tobb mint egy eve. Aztan most volt osztalykirandulas es hat ittuk egy kicsit es sokat tancoltunk es hat smaroltunk is. Eloszor nem akartam de annyit mondott nekem hogy tudja hogy akarom, tudja hogy en is akarom foleg tavaly mennyire orultem volna neki.. en mondtam hogy az tavaly volt, eleg regen es akkor is mondta hogy tudja hogy szeretnem es most ezt nem azert csinalja mert le akar fektetni de tudja hogy ezt mindkettonk akarja.
Es ez a dolog engem elegge osszezavart, nem tudom hogy ennek lehet e jelentosege vagy miert csinalta ezt :(
Két dolgot tudok elképzelni.
1.Csak részeg volt nem tudja mit csinált.
2.Némelyik ember ha részeg sokkal őszintébb mint a valóságban.Szóval lehet hogy ő is szerelmes lett beléd vagy tetszel neki csak azután jött rá hogy tetszel neki miután olyan csúnyán kikosarazott.Csak a büszkesége miatt nem kért bocsánatot.
Remélem segítettem.
De azért beszéld meg vele ezt a dolgot hogy emlékszel hogy megcsókoltál?Miért tetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!