Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kategóriában miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a kategóriában miért ennyire kanos mindenki?

Figyelt kérdés
Kiírok egy kérdést a külsőmmel/alakommal kapcsolatban, kép nélkül, mire öten rám írnak, hogy lenne-e kedvem szexelni meg hasonlók... Ez miért jó, főleg, ha képet sem láttatok?

2017. márc. 8. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyse fogja itt senki felvallalni de tessek ez a nevem: NemEgyAgytröszt

Azert kanosak, mert a ferfi ember igy mukodik es majd egyszer te is fogod nokent kivanni a szexet de itt az a gond hogy barkire ramasznak mer a valoeletben a legtobb elettelen semmire valo senki, aki meg probalkozni sem tud... De en ezekre irigy vagyok azert szidom oket, irigyelem azt hogy a legtobbnek a szuleik nyaljak a segguket de egy lanyhoz nem mernek odatipegni, irigy vagyok a jo modorukra mint az ma kiderult itt senki nem tud koszonno ha az emberre rair, irigy vagyok a tokeletes elwtukre es mindenre amit megszereztek......

2017. márc. 8. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert GyK-n főleg (tisztelet a kivételnek) azok vannak akik egész nap mást sem csinálnak csak gépeznek. Szerelmi életük nincs, vagy egyszerűen hülye faszok barátnőt felszedni és ezért ilyen alkalmi kapcsolatokat keresnek mert ettől lesznek "menők" ahelyet, hogy elmenénnek valami buliba ahova ezért mennek az emberek. De sajnos anyuci szerint este 9 kor már itthon kell lenni. Egy javaslat: van egy olyan gomb privát üzenetnél, hogy: "ettől az embertől nem fogadok több üzenetett"

És egy jó tanács: Ezekre soha a büdös életbe ne válaszolj semmit.

2017. márc. 8. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezeket én se értem. Tökmindegy, mit írok magamról, meglátják hogy utána van biggyesztve egy L-betű, minimum 5 üzenetet kapok. Én is sokat lógok itt gyk-n, de még egyszer se írtam rá csak úgy egy random fiúra, hogy lenne-e kedve ismerkedni. Ilyet max. abban az esetben tennék, ha tényleg olyan hihetetlen szimpatikus, hogy úgy érzem, feltétlen meg kell ismernem, de mondom, velem ez még nem fordult elő. Fel nem tudom fogni, miért kell valakinek napi húsz "Lenne kedved ismerkedni?" üzenetet elküldeni.
2017. márc. 8. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyszer egy válaszom után, (amiben nem tüntettem fel hogy FIÚ vagyok), rámírt egy SRÁC, hogy szererne ismerkedni + Instagram név. (Az össz infó 13 év és 170cm alapján). Én rendesen megírtam neki, hogy "Fiú vagyok :D" majd később írtam neki, hogy nem szerencsés a GyK-t zsákbamacska-társkeresőnek használni.

Akik ráírnak a lányokra szex érdekében, azok szerint a lányok a marslakók gyermekei, akik azért vannak itt, hogy kielégítsék őket, és adjanak pár gyereket...

2017. márc. 9. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nemtudom, én először megismernék valakit. Lehet ezért nem volt még senkim, mert kedves vagyok, nem csak szexre hajtok, szeretem megismerni az embert, a felszínesek nem kellenek, akivel nincs összhang az se, aki nem jön be azt nem is erőltetem, ha nem kedves meg bukott ügy.
2017. márc. 9. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!