Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért ennyire kanos mindenki?
Ugyse fogja itt senki felvallalni de tessek ez a nevem: NemEgyAgytröszt
Azert kanosak, mert a ferfi ember igy mukodik es majd egyszer te is fogod nokent kivanni a szexet de itt az a gond hogy barkire ramasznak mer a valoeletben a legtobb elettelen semmire valo senki, aki meg probalkozni sem tud... De en ezekre irigy vagyok azert szidom oket, irigyelem azt hogy a legtobbnek a szuleik nyaljak a segguket de egy lanyhoz nem mernek odatipegni, irigy vagyok a jo modorukra mint az ma kiderult itt senki nem tud koszonno ha az emberre rair, irigy vagyok a tokeletes elwtukre es mindenre amit megszereztek......
Mert GyK-n főleg (tisztelet a kivételnek) azok vannak akik egész nap mást sem csinálnak csak gépeznek. Szerelmi életük nincs, vagy egyszerűen hülye faszok barátnőt felszedni és ezért ilyen alkalmi kapcsolatokat keresnek mert ettől lesznek "menők" ahelyet, hogy elmenénnek valami buliba ahova ezért mennek az emberek. De sajnos anyuci szerint este 9 kor már itthon kell lenni. Egy javaslat: van egy olyan gomb privát üzenetnél, hogy: "ettől az embertől nem fogadok több üzenetett"
És egy jó tanács: Ezekre soha a büdös életbe ne válaszolj semmit.
Egyszer egy válaszom után, (amiben nem tüntettem fel hogy FIÚ vagyok), rámírt egy SRÁC, hogy szererne ismerkedni + Instagram név. (Az össz infó 13 év és 170cm alapján). Én rendesen megírtam neki, hogy "Fiú vagyok :D" majd később írtam neki, hogy nem szerencsés a GyK-t zsákbamacska-társkeresőnek használni.
Akik ráírnak a lányokra szex érdekében, azok szerint a lányok a marslakók gyermekei, akik azért vannak itt, hogy kielégítsék őket, és adjanak pár gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!