Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akk mivan?! (Tobbi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akk mivan?! (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
Help!Van egy srac..kicsit tetszem neki es nekem is o..de megis csak baratok vagyunk mert nemtudjuk eldonteni h mit erzunk egymas irant..aztan valahogy szoba keveredett a csokolozas..es azt mondta h meg akar csokolni.mondtam h dehat azt a baratnojevel kell es mondta h de igy kevesbe gaz ha elcseszi..most akk megis csak tetszem neki vagy csak le akar smarolni? Meg egyikunknek sem volt baratja/baratnoje.. vagy ez csak a kanossag miatt van? Kerlek segitsegetek!!! Vagy csak ki akar hasznalni?
2017. márc. 6. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán a tini párkapcsolatok kategóriába ... már ha jól sikerült értelmeznem ...
2017. márc. 6. 17:09
 2/5 anonim válasza:
És ezzel hogyan kapcsolódik a szexualitás?
2017. márc. 6. 17:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Oda is kiirtam de senki nem reagalt... + lehet h csak amiatt ilyen velem mert hat kanos... de szeretem h ahelyett h egy ertelmes valaszt kapnek konnyebb fikazodni holott ugyanannyibol allna:) de koszonom h ilyen segitokeszek vagytok
2017. márc. 6. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Értelmes kérdésre értelmesen szoktam válaszolni ... a baj ott van. hogy szinte értelmezni sem bírom, hogy mit akartál leírni :-P
2017. márc. 6. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet nem a kerdessel van a baj:) mert nagyon sok hasznos tanacsot kaptam privatban
2017. márc. 6. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!