Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mivan? Hogy tehettek meg ezt velem? (tobbi lent)!
De most tulajdonképpen mi a gond? Azt írod, idézem "az en erzelmeim iranta teljesen elmultak" illetve hogy "egyik talalkozasnal se ereztem azt hogy en szeretem ot, teljes mertekben baratkent tekintettem ra". Akkor miért zavar, hogy a barátnőddel, akivel előtted(!) járt, még esetleg mindig jóban vannak? Sok párt ismerek, ahol szakítás után is baráti viszonyban maradtak egymással az exek, de ettől még nem járnak, csak van köztük egyfajta normális, emberi kapcsolat. Ők is adnak egymásnak puszit, és ezen mégse parázik be senki.
Neked mi a problémád? Állításod szerint nem szereted ezt a fiút, nem érzel iránta semmit, akarsz tőle kapcsolatot, kizárólag barátként tekintesz rá. Akkor mi a gond? Miért vagy besértődve, hogy vannak más barátai is? Nem lehet jóban "rékával", csak azért, mert közben beléd is szerelmes? Egyébként meg ha te úgyis megmondtad neki, hogy neked ez így nem megy, nem fog működni, miért lenne baj, hogy más lányokkal is eltölt egy kis időt? Ha egyszer rád hiába vár, akkor miért zavar téged, hogy szerencsétlen próbál rajtad túllépni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!