Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenkor mivan? Hogy tehettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mivan? Hogy tehettek meg ezt velem? (tobbi lent)!

Figyelt kérdés
Az van, hogy nekem regebben tetszett egy fiu, elmondtam neki, ot akkor ez teljesen hidegen hagyta... Aztan kesobb ez a fiu bevallotta hogy megisscak erez irantam valamit, viszont eddigre mar az en erzelmeim iranta teljesen elmultak... Par napig az elejen "jartunk es igy ismerkedtunk" vagyis h talalkoztunk beszelgettunk stb, es az volt a baj hogy o teljesen belem zugott, en viszont egyik talalkozasnal se ereztem azt hogy en szeretem ot, teljes mertekben baratkent tekintettem ra.. Eltelt par het, mikor mondtam neki hogy nekem ez nem megy.. Jo nem beszeltunk egy ideig.. Stbstbstb.....van egy baratnom legyen reka...:D reka jart ezzel a fiuval is... Akivel en kavartam... Ennek a fiunak van egy occse es reka most egeszen idaig vele volt egyutt csak hogy most szakitottak mert nem mukodnek a dolgok... Ott aludt reka ennel az occsnel, es a masik fiuval akinek elvileg en tetszem smaroltak tobbszor is es ugyanazokat csinalta a fiu a baratnommel mint anno velem, ugyan ugy hatulrol olelgette es hat ugye ok mar regebben jartak es azert nem akarnak ossze jonni mert hogy a fiu occse kikeszulne ha ujra egyutt lennenek...... Es en ezt most tudtam meg par napja mikor uton voltunk hogy talalkkozzunk ezekkel a fiukkal, ekkor meg felse fogtam kb a dolgokat. De egy biztos volt hogy nem akarok ezz a fiuval talalkozni... Igazabol az este tenyleg rleg rosszul kezdodott aztan igy alakultak a dolgok de annyira mas volt igy vele lenni tok jol elvoltunk sokkal jobb volt mint regebben, teljesen mas volt,... Viszont amikor engem is igy hatulrol kozelitett ez a fiu, hat vegig borzongzam, mert ugyanakkor jol esett, de hogy elotte az "elvileg baratnommel " is ezt csinalta... Hat igy lefagytam..! Es igy az este vegere mikor a fiunak mennie kellett akkor ott volt a baratnom, meg a fiu, meg en, es kerdezte hogy 'kapok puszit?' Mondom nem.. ( nem fogok adni nyilvan attol meg mert jo volt az este, de attol meg a dolgok ott keringenek a gondolataimban hogy mit is csinaltak...) es o adott a baratnomnek de a baratnom nem puszilg vissza csak allt es a fiu adta a 3 puszit.. Aztan igy ennyi lenne. A kerdes az hogy meg erezhetnek egymas irant valamit vagy legalabbis a fiu a baratnom irant( azt is elkell mondanom h elegge kulonbozunk kulsore) de hogy igy elfelejtene egyik pillanatrol a masikra?
2014. aug. 22. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérlek angolul vagy németül írd le légyszi.Nem értem!:/
2014. aug. 22. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Én sem értem..már annál az öccsnél megakadtam :/
2014. aug. 22. 21:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Legyen mondjuk sanyi akinek en elvileg tetszem annak van egy occse pl bela akia baratnommel volt eggyutt de a baratnom sanyival is eggyutt volt regen
2014. aug. 22. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:

De most tulajdonképpen mi a gond? Azt írod, idézem "az en erzelmeim iranta teljesen elmultak" illetve hogy "egyik talalkozasnal se ereztem azt hogy en szeretem ot, teljes mertekben baratkent tekintettem ra". Akkor miért zavar, hogy a barátnőddel, akivel előtted(!) járt, még esetleg mindig jóban vannak? Sok párt ismerek, ahol szakítás után is baráti viszonyban maradtak egymással az exek, de ettől még nem járnak, csak van köztük egyfajta normális, emberi kapcsolat. Ők is adnak egymásnak puszit, és ezen mégse parázik be senki.

Neked mi a problémád? Állításod szerint nem szereted ezt a fiút, nem érzel iránta semmit, akarsz tőle kapcsolatot, kizárólag barátként tekintesz rá. Akkor mi a gond? Miért vagy besértődve, hogy vannak más barátai is? Nem lehet jóban "rékával", csak azért, mert közben beléd is szerelmes? Egyébként meg ha te úgyis megmondtad neki, hogy neked ez így nem megy, nem fog működni, miért lenne baj, hogy más lányokkal is eltölt egy kis időt? Ha egyszer rád hiába vár, akkor miért zavar téged, hogy szerencsétlen próbál rajtad túllépni?

2014. aug. 22. 21:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, reszben, dehogy nem teljesen igaz ugy az hogy nem erzek iranta semmit mert valami csak van olyan se veled se nelkuled.. De a baratnom meg ez a fiu amiota szakitottak azota tenyleg semmilyen kapcsolatot igazabol nem tartottak... De mivel a baratnom tudta h valamit csak erzek iranta es o is reszese volt hogy mi osszejojjunk, es a baratnom azt mondta hogy meg erez valamit ez a fiu irant is.. Es igy tulajdon keppen szarul esik mivel a fiu annyi regenyt irt nekem hogy igy szeret ugy szeret neki nem kell mas lany stbstbstbstb tenyleg nagyon durvakat irogatott..es igy most a baratnom reszerol ez igy tok szarul esik, olyan mintha vissza akarna magahoz forditani vagy nemtudom
2014. aug. 22. 22:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaaah igen, es a masik hasonlat amit mondott a baratnom hogy" ha nincs lo jo a szamar is" mert hogy velem nem tud ossze jonni , akkor ott volt aznap a baratnom...ra par napra ugye volt ez a talalkozas ahol megint csak utanam hajtott es a baratnom volt leszarva szval ez igy-.-.-..-:@@@ fhu uristen
2014. aug. 22. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!