Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek a párkapcsolattól?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a párkapcsolattól?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és még soha nem volt barátom. Abszolút tapasztalatlan vagyok ilyen téren. És tudom, hogy bennem van a hiba. Tetszettek már fiúk és voltak, akiknek én is tetszettem, mégis ösztönösen próbálok elérhetetlen lenni, valami folyton megakadályoz abban, hogy komolyabb dolgok alakuljanak ki az illetővel. Ennyire éretlen lennék egy kapcsolathoz már ennyi idősen is? Most van egy fiú, akivel nagyon közel kerültünk egymáshoz, és érzem, hogy ebből tényleg lehetne valami és én vágyom is rá, de egy részről félek is tőle. És nem értem, hogy miért. Nagyon szeretnék egy barátot, aki szeret, elfogad, akivel jól érezzük magunkat, néha viszont elkap az érzés, hogy jól elvagyok egyedül is. Mit tehetnék ez ellen?

2017. márc. 4. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak azért van mert új még, hiszen nem volt még párkapcsolatod.

Nyugodj meg és lazíts!Menni fog. :)

24/F

2017. márc. 4. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is pont ugyanígy vagyok vele. 19/L
2017. márc. 4. 15:54
 3/3 bit123bit ***** válasza:
Ez olyan mint ha csak én mondtam volna. :D Csak én fiú vagyok, és a lányok tetszenek és 18 éves vagyok nem 19. xD De a többi az teljesen igaz rám. :D Amúgy a félelmeket le kell valahogy küzdeni. Mielőtt össze jönnél valakivel előtte beszélgessél vele pár napot vagy pár hetet, és utána már kevesebb vagy egyáltalán nem lesz félelem a kapcsolathoz.
2017. márc. 4. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!