Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, lehet egy fiú vagány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, lehet egy fiú vagány az öltözködésétől?

Figyelt kérdés
Pl. ha Nike cipőt hord, full cap-et, farmerdzsekit felhajtott gallérral vagy motoros bőrdzsekit
2017. márc. 3. 23:20
 1/9 A kérdező kommentje:
a dzseki alatt kockás ing végig begombolva, hipster szemüveg, zselézett haj
2017. márc. 3. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:

viccet félre téve ez a vagány:

[link]

Amit te mondasz az csak tömegből kiakarok tűnni figyeljetek már rám , mert szerencsétlen vagyok stílus. De ez a tetkó k*va jó!

2017. márc. 3. 23:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Ilyen tetkóval nem nagyon lesz normális munkahelyed.
2017. márc. 3. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Vagány? Szerintem idétlen lehetsz, az alapján, amit leírtál. Kb. 14 éves lehetsz, és azt hiszed, hogy vagány, más szóval menő vagy, mert ilyen ruhákat hordasz.

Majd ha elég érett lesz a gondolkodásod a tested és lesz elég tapasztalatod, akkor rájössz, hogy ilyenek egyáltalán nem kellenek a csajozáshoz.

A felhajtott gallért sürgősen felejtsd el, nem vagy te ELVIS PRESLEY!!!!

2017. márc. 4. 00:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Ehhhj szerintem egy munkaltato annal okosabb hogy egy tetkorol iteljen meg valakit mint pld te.

De elobujt a jellemed, narcisztikus vagy a ruhakat es a stilusodat meg ugy akarod formalni ami masnak bejon nem amiben jol erzed mag , ettol agyrakot kapok.

2017. márc. 4. 00:37
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Igen lehet. De nekem sem az általad leírtak a menők. Nekem ebből az jön le, hogy anyuci-apuci eltart és mindent megvesz.

Az én fiam menő. Kapucnis pulcsi, ing farmer, póló.. kockás has. Lányokkal udvarias, meggyepált pár srácot, aki beszólt neki, remek humora van. Tisztelet övezi (11 éves, egyéniség)

2017. márc. 4. 02:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Minek kell neked egyből Nike cipő???

Hordd azt ami neked tetszik, ami a te stílusod. Vagány nem attól leszel, hogy bőrdzsekit, vagy farmerdzsekit hordasz.

2017. márc. 4. 08:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden korosztálynak megvan a maga ideálja. De a sportcsukás, fullcapes stílust én nagyon utálom. Szerintem kicsit tróger. Az ízlés, meg a kisugárzás a lényeg, hogy le tudjon hengerelni. Minden lánynak bejönnek az udvarias pasik, akik nem kezdenek el káromkodni már az első beszélgetésnél. Linkelek képet, milyennek képzelek el egy jó pasit. Mellesleg 18/l vagyok.
2017. márc. 4. 09:08
 9/9 anonim ***** válasza:
2017. márc. 4. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!