Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megértessem ezt vele?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Az osztályomban van egy srác, akivel jóba vagyunk, régebb mindig együtt voltunk, röhögtünk, együtt oltogattuk a r**anc**at, és tényleg szinte mindent tudtunk egymásról. Mostanában (pár hete) azonban kezdtünk eltávolodni, próbálok dumálni vele, de nem sokra megyek. Persze még mindig napi szinten váltunk pár szót, de már nem olyan, mint régen. Van az osztályomban két csaj, akik mindig együtt vannak. Régen mindig őket oltogattuk, most meg a minap láttam hogy az egyikükkel van. Röhögtek, és a csaj olyan szinten megjátszodta magát, hogy az valami hihetetlen. Minden fiút az ujjai köré csavar úgy, hogy azok semmit sem vesznek észre, és pont ettől féltem, hogy a haverom is a hatalmába kerülhet. Persze a srácoknak csak ARRA kéne, de akkoris nagyon idegesít. Ha odáig fajul, hogy összejönnek, azért, mert ez a k#*va megjátsza magát, nem tudom, mit tennék. A haverom sokkal jobbat érdemel nála, de nem bírja megérteni ezt. Próbáltam beszélni vele, de mindig azt a lányt védi. Ha nem ismerném a csajt, azt mondanám, talán tényleg megváltozott, talán tényleg jól kijönnek egymással. De az lehetetlen. Mióta ismerem, ez a barátnőjével együtt a (cenzúra miatt enyhén fogalmazva) "könnyen kaphatóak" táborát erőssíti. Kb az összes lány osztálytársamnak elege van belőlük, de senki nem mer szembeszállni velük, mert eléggé befolyásosak, mindenkit ismernek, és simán tönkretesznek. A haverom meg hajthatatlan, semmi más nem érdekli, csak a csaj meg az Idomjai...nem akarom hogy ártson neki, arról nem is beszélve, hogy már azt sem tudom, én mit èrzek a srác iránt...ha valakinek volt annyi türelme, hogy idáig elolvassa, megköszönném ha tanácsot adna. Előre is köszi2017. márc. 3. 15:25
1/2 anonim 

válasza:

Mond el őszintén hogy az a csaj milyen r***nc és miket csinál és nem szeretnéd hogy őt is becsapja. Ha meg nem hallgat rád az az ő baja.
2/2 anonim válasza:
Nem lehet hogy csak túl reagálod.? És be jön neked a srác? Bocsi hogy ezt irom de ebből az jön le hogy féltékeny vagy! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!