Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki hogy megértes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki hogy megértessem vele?

Figyelt kérdés
Egy pasival akivel lefeküdtem nekem csak egyetlen éjszakát jelentett.De ő töbször akarná és írogat nekem.Hogy mikor leszünk együtt újból meg ilyenek!Azt irta ő más mint a többi neki ez többet jelentett!
2014. jún. 23. 09:23
 1/2 Deliverance ***** válasza:
Ne írj neki, aztán majd idővel lekopik. Vagy határozottan mondd meg neki, hogy neked bizony csak ennyi volt.
2014. jún. 23. 09:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát, Jancsika, őszintének kell veled lennem. Lehet, fájni fog, de úgy érzem, ez a helyzet neked már alapvetően fájdalmas.

Nekem te csak egyetlen éjszakára voltál jobb. Figyelj, Janó, mit gondoltál? Csak úgy alád fekszem, és ebből majd több lesz? Nem, sajnos. Szeretek szexelni. Jó volt veled. De beszélgetni nem akarok. Az nem jó veled. Érted?

Kérlek, értsd meg, János. Ez köztünk nem működne!

2014. jún. 23. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!