Szerintetek mit tegyek, mit mondjak?
Ne érezd magad kínosan.
Nekem is vannak striáim mégis elmegyek és jól érzem magam.
Első körben: nyugodtan menj el, tényleg nem veled lesznek elfoglalva.. Meg most még nincs főszezon, inkább csak a kemény mag lesz, akik még -10-ben is ülnek a kinti medencében, ők meg kb. irigykedve nézhetnek rád..!:)
Aztán pedig vegyél valamilyen striákra való krémet. Rossmannban, DM-ben, gyógyszertárban stb. lehet kapni. Terhességi csíkokra is szokták használni, de manapság szinte mindenkinek vannak striái valami miatt. Én pl. hirtelen nőttem, nőiesedtem és ezért vannak a melleimen meg a fenekemen. Régen jobban látszódtak, ma meg alig látni -pedig én nem kentem!
A súlyodon és/vagy az önbizalmadon meg lehet olyan sporttal segíteni, amit élvezel. Ezt neked kell tudnod, hogy mi, de pl. olyat még nem hallottam, hogy valakinek testileg-lelkileg ne tett volna jót a jóga. Ott se fognak kinevetni, mert mindenféle nemű-, korú- és méretű ember jár oda.
Ne feledd, hogy nem ciki, ha nem úgy nézel ki, ahogy szeretnél, hanem inkább az a rossz, ha semmit se teszel érte, pedig lehetne. (Ezt azért írtam oda, mert nyilván más, ha valami ellen nem lehet tenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!