Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek, hogy megértessem...

Mit tegyek, hogy megértessem vele, ha nem hajlandó közel engedni magához? :/

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy kedves sráccal, akivel nagyon egy hullámhosszra kerültünk.Úgy érzem, hogy ő kell, bármi áron.És úgy éreztem, ő sem közömbös irányomba. Több randi után már kezdett furcsán viselkedni, ezért rákérdeztem, hogy mi a baj. Bevallotta hogy még szűz. Amivel semmi gond nincs, egyáltalán nem reagáltam rá negatívan, sőt. Ő viszont teljesen bezárkózott, találkozni sem hajlandó velem. Hogyan értessem meg vele, hogy ez egyáltalán nem akadály?
2014. jan. 17. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Te már nem vagy szűz? Lehet kellemetlenül érzi így magát melletted. Mond el neki mindenképp, hogy ez téged nem zavar, ettől nem kevesebb a szemedben!
2014. jan. 17. 21:13
 2/4 anonim válasza:
Próbáld vele megbeszélni neten, érzékeld vele hogy komolyan beszélni akarsz és tudasd vele hogy téged ez nem zavar és bár sokak számára ez ciki, ez annak a jele hogy rendes és hasonló srácra van szükséged.
2014. jan. 17. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok szűz, ezt ő is tudja, a részleteket is megosztottam vele,akkor látszólag nyugodtan vette a dolgot. Írtam neki egy levelet, amiben összefoglaltam mindent, de nem reagált már majd egy napja. Aggódom hogy le akar lépni....
2014. jan. 17. 21:19
 4/4 anonim válasza:
Szerintem nem kellene megosztanod a szüzességed elvesztését (amit az exeddel tettél) a mostani pasiddal. Én azt tanácsolom, hogy írd le neki hogy te ezt komolyan gondolod vele és hogy ez nem probléma. Majd ha oda kerültök, akkor beszéltek róla, de addig nincs értelme bepánikolni ezen, mert lehet h egyébként meg tök jól elvagytok és ezzel téged is megbánt, hogy elzárkózik előled.
2014. jan. 18. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!