Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy kezdeményezen?
Ha egyáltalán tetszem neki :)
De kitudja😕
A jelek:mosolyog sokszor,ha beszélünk. Viccelődik(bár ezt sok mindenkível csinálja)segítő kész stb.
Meg néha fura,ha a közelemben van(ezt érzi az ember vagy csak beképzelem :)
Szóval,ha esetleg tetszem neki,hogy érjem el,hogy kezdeményezzen? Hogyan kell egy pasiból kihozzni azt,hogy ne tartsa vissza semmi és lépjen ?
Ez nálam is így volt egy fiúnnál hogy nézet a suliban stb meg mindig viccelödött. Sohase kezdeményzet úgyhogy egy kicsitt féltékenyé tettem (mert úgy tünt nekem és a barátnőimnek is hogy talán akar tőlem valamit). Irogatam egy nagyon jó barátommal addig mig írt egy pár aranyos szót nekem és le screenshotoltam és elküldtem a fiunak.
Persze a fiú aki nekem tetszik egyből kiakadt hogy másokal írok.
Lehet hogy nem mer kezdeményezni mert fél hogy te nem úgy érzel íránta.
Szerintem kezdj el vele beszélgetni ted egy kicsitt féltékenyé.Mondjuk hogy elkezdesz beszélni egy másik fiúval és ha folyton feléd néz akkor kedvek sőt talán tetszel is neki. Nekem ez a féltékenység dolog bejött.Remélem szerencsével jársz.
Sok Sikert!😀
(Bocs a sok helyesírás hiba miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!