Hogyan érjem el hogy ne érdekeljen hogy nem vagyok szimpatikus másoknak?
Mindig voltak páran akik elutasítóak,bunkók voltak velem,idősebbek (30-50 évesek)is, és fiatalok is.Hogyan érjem el hogy ne zavarjon?
20/L
Gondolkozz.
Semmi okod rá.
Ezt realizálva elég könnyű. :D
Ha kell segítség, írj rám.
Mások véleményét nem szabad teljesen elvetni. A "ne érdekeljen mások véleménye" klisé is káros (sőt!), ha erre építed az életed.
Azt tanácsolom, csak olyan véleménnyel törődj, amit "kényelmesen" meg tudsz változtatni. Nyilván vannak kivételek; egy bunkó pultosnak nem fogok jattot adni hogy kedveljen, de ha rossz volt az első benyomás, akkor viszek kávét a munkatársamnak, mert tudom hogy a normális munkaviszony az érdekem.
Ha valaki láthatóan nem kedvel, kérdezd meg magadtól:
-Meg tudom változtatni a véleményét?
-Fontos jóban lennem vele?
-Megéri a véleménye megváltoztatásába fektetett energia, vagy túl sokba "kerülne"?
Mások véleményének elvetésével sok lehetőséget hagysz ki, sok esetleges barátot adsz fel, stb. Igenis fontos mások véleménye, normális kereteken belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!