Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el hogy ne...

Hogyan érjem el hogy ne érdekeljen hogy nem vagyok szimpatikus másoknak?

Figyelt kérdés

Mindig voltak páran akik elutasítóak,bunkók voltak velem,idősebbek (30-50 évesek)is, és fiatalok is.Hogyan érjem el hogy ne zavarjon?

20/L

2016. szept. 7. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozz.

Semmi okod rá.

Ezt realizálva elég könnyű. :D

Ha kell segítség, írj rám.

2016. szept. 7. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert nekik probalsz megfelelni. Csak magadnak felelj meg, utana nem fog erdekelni
2016. szept. 7. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:
2016. szept. 8. 00:36
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Mások véleményét nem szabad teljesen elvetni. A "ne érdekeljen mások véleménye" klisé is káros (sőt!), ha erre építed az életed.

Azt tanácsolom, csak olyan véleménnyel törődj, amit "kényelmesen" meg tudsz változtatni. Nyilván vannak kivételek; egy bunkó pultosnak nem fogok jattot adni hogy kedveljen, de ha rossz volt az első benyomás, akkor viszek kávét a munkatársamnak, mert tudom hogy a normális munkaviszony az érdekem.

Ha valaki láthatóan nem kedvel, kérdezd meg magadtól:

-Meg tudom változtatni a véleményét?

-Fontos jóban lennem vele?

-Megéri a véleménye megváltoztatásába fektetett energia, vagy túl sokba "kerülne"?

Mások véleményének elvetésével sok lehetőséget hagysz ki, sok esetleges barátot adsz fel, stb. Igenis fontos mások véleménye, normális kereteken belül.

2016. szept. 8. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha olyanná válnál amilyen az az ember akit ők akarnak, akkor az részben már nem is te lennél ;)
2016. szept. 8. 21:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:) Közben találtam egy cikket ami segített:

[link]

Szép estét mindenkinek!:)

2016. szept. 8. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként érdekes cikk, én is elolvastam :)
2016. szept. 11. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!