Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt h mar leszolitottak a buszon? Ha igen higy tortent?
Én csak oda szoktam dobni leszálláskor, hogy "tetszik a körömlakkod", "jó a kabátod", "csodaszép a szemed", ha ténylegesen átlagon felüli az adott tényező. Hogy ne ijedjenek meg a lányok, azért időzítem a leszállás időpontjára, mert így végképp nem kell nekik se reagálni, se lerázós dumát kitalálni. Nem akarok én semmit tőlük, csak ha már Ők is szebbé tették az én napom, akkor én is igyekszem viszonozni a kedvességüket. :D
25F (egy idióta)
Leszólítani még nem szólított le senki sem a buszon, de egyszer volt egy olyan eset, hogy haza felé jöttem a suliból, 3 roma is felszállt és elkezdtek piszkálni. A buszon lévő emberek meg eltávolodtak tőlünk, nem segítettek, pedig már majdnem elsírtam magam. Elvileg az a ”szabály”, hogy az utasokat nem szabad zavarni, mégsem segített senki, a buszsofőr sem... Ebből látszik, hogy az emberek félnek a romáktól.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!