Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortent a kapcsolatunkkal? (16/F)
Ez előfordul...
Ezért nem kell egész nap dumálni, ha iskolába együtt vagytok, felesleges a chat.
Ez ismerős sok embernél, sok esetben emiatt lesz szakítás is...Nagyon nehéz megtalálni az olyan emberr, aki előtt önmagunk lehetünk, magától repkednej a témák, nincs kínos csend.
L
#1 xDDD
Tippem:Szerintem mond el neki, hogy mi a problémád, talán együtt megoldást találhattok erre. 😊
Vannak olyan kozos szavaitok/becezeseitek/emlekbol jott mondataitok, amiket csak Ti hasznaltok es ismertek? Ez szamomra elengedhetetlen hosszutavon, es bevalik, ha fenn allna a csond. Esetleg csipkelodtok egymassal? En baratnomet szoktam furcsa neveken nevezni, mert ilyen kis cuki nyujtott szeme van es mongolozom. :DDD Ezeket persze nem minden lany ugy venne fel ahogy en ezt ertem, szoval ez sem minden kapcsolatban idealis dontes. Hmm...talan ne eroltessetek? Mindenki menjen a dolgara, ha nincs tema, aztan mikor bongeszgettek a neten es talaltok valamit elkulditek egymasnak...aztan...hmm, ha gondolkodok vagytok, akkor erdekes vitakat/beszelgeteseket lehet osszehozni teljesen veletlenszeru temakbol, hogy ki mit gondol rola. :)
Nalunk is legjobb baratsaggal indult egyebkent, bar ez tobb evig (7) tartott, amig kiismertuk egymast, es nem egybol belevagtunk a lecsoba. :D Igy tudjuk, hogy megfeleloek vagyunk egymasnak, ha eddig nem mentunk egymas agyara es ha megis lenne valami a parkapcsolattal, ugyanugy visszamennenk a barati szinthez, mert nem birjuk ki ha elveszitjuk egymast. Ezt is megbeszelhetnetek, hogy a baratsagbol kialakult szerelem az egyik legerosebb fajta, ezzel is doppingot adva a kapcsolat eszmejenek :3 Meg ilyen kis dolgokat mondani egymasnak, amiket az agy lassacskan befogad es helyesnek konyvel el.
Ha erthetetlen lenne valami, akkor jelezd es holnap kijavitom, felig vagyok csak jozan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!