Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortent a kapcsolatunkkal?
A baratnommel egy hete meg kulfoldon voltunk par napot egy iskolai korandulas kereteben, ott meg jol megvoltunk, akkor lettunk X honaposak. most hogy hazajottunk mar nem is beszel velem, az iskolaban se foglalkozik velem, tegnap facebookon szo nelkul otthagyott es lelepett. ma nem mentem iskolaba mert tegnap este hanytam, reszkettem es vegul a konyhaban osszeestem az erzestol hogy elveszitem ot. most is itt ulok az orvos rendelojeben. mi tortenhetett, vagy mi valtozhatott? semmi "rosszat'' nem tettem/szoltam. tegnap megkerdeztem tole - miutan mondta hogy meg kell
beszelnunk valamit - hogy ugye nem az lesz a vege hogy szakitunk (termeszetesen nem igy, hanem finomabban fogalmaztam) es erre azt mondta hogy fogalma sincs rola. tegnap elott setaltunk meg, voltam naluk is ott meg csokoloztunk, olelgettuk egymast es elkoszoneskor kaptam puszit is. facebookon azert nem beszelunk mar mert azt mondja hogy este inkabb a tesojaval es a csaladjaval van. hogyan tudnam helyre hozni hogy minden olyan legyen mint regen? 15/f vagyok o pedig 15/l
"szerintetek az lehet a baj hogy allandoan rossz kedvem van?"
Naná, hogy lehet? Ki az ördög szereti a rosszkedvű emberek társaságát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!