Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortent a kapcsolatunkal?
Eloszor is kerlek titeket ne bantsatok a korkulonbseg miatt.....
En 20 eves vagyok es o 35.
3 honapja vagyunk egyutt de olyan mintha 10 eve hazasok lennenk!!!!
Es sajnos az a baj hogy egyutt lakunk egyutt dolgozunk szoval ejjel nappal egyutt vagyunk.....es nemtudjuk megoldani h kicsit kulon koltozzunk mert sajnos idegen orszagba vagyunk..
De mar nagyonn elfajultak a dolgok...ugy erzem nem szeret engem......amikor meglat erzem hogy azt gondolja ahjjj ez mar megint mit akar....mert jott be a szobaba :( mar nem olel at.....nem akar nekem semmivel se kedveskedni ugy erzem mintha idegen lennek szamara......vagy csak mint egy barat.....es csak akkor van szex ha en akarom :( mar ra is kerdeztem hogy mi ez a viselkedes es azt mondta hogy csak bekebzelem......de nem biztosra erzem ezt........rendessen nem merek mar bejonni hozza a szobaba se mert en erzem magamat kellemetlenul....:'( pedig en ugy szeretem :'(
Kerlek segitsetek mi tevo legyekkkk :'(
dehogy ítéllek el.
én is mostanában oltok egy 19,meg 1 20 éves csajt.36/F
amit tegyél,hajolj előre amikor veled van és húzd szét szépen,hogy könnyen és kényelmesen betehesse.
Figyelj ha én 3 hónapja együttlennék egy lánnyal, azt dugnám mint a lopott biciglit. Már elnézést, de ez ideillett. :)
Talán túl korán költöztetek össze. Persze gondolom ezt a körülmények hozták így.
A megoldás rém egyszerű, és szerintem Te is tudod mit kell tenned.
Persze ha tíz körömmel kapaszkodsz, és sikerül visszaédesgetned, akkor majd jóval később jönnek elő ugyanezek a problémák. Mondjuk akkor már ottlessz egy vagy két gyerek. Na ebbe gondolj bele ha képes vagy rá.
nah,most viccen kívül.
ha így kezel téged,akkor lépj le,nehogymár lealázd magad.
az az ő szegénységi bizonyítványa ha ilyen veled.
nekem kb remegnek a lábaim ha egy 20 körüli csajt dugok annyira kívánom.
felfalom az egész testét és nem tudok betelni vele,főleg nem 3 hónap után.
sajnos ő egy béna fa-sz,vagy te nem vagy annyira jó csaj,hogy felajzd az érzékeit 3 hónapnál tovább.
Én elhiszem, hogy 15 éve nem volt kapcsolata, - nekem 3 éve nincs, és idegesíteni kezdene, ha bármilyen korú nő itt sertepertélne folyton.
Lám most is hazajöttem a mostanitól, - marha könnyű elszokni a "rendes" párkapcsolattól.
Együtt lakni, együtt dolgozni még az itthoni környezetben is nagyon meg tudja terhelni az embereket, sok ilyet láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!