Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortent a kapcsolatunkal?
Eloszor is kerlek titeket ne bantsatok a korkulonbseg miatt.....
En 20 eves vagyok es o 35.
3 honapja vagyunk egyutt de olyan mintha 10 eve hazasok lennenk!!!!
Es sajnos az a baj hogy egyutt lakunk egyutt dolgozunk szoval ejjel nappal egyutt vagyunk.....es nemtudjuk megoldani h kicsit kulon koltozzunk mert sajnos idegen orszagba vagyunk..
De mar nagyonn elfajultak a dolgok...ugy erzem nem szeret engem......amikor meglat erzem hogy azt gondolja ahjjj ez mar megint mit akar....mert jott be a szobaba :( mar nem olel at.....nem akar nekem semmivel se kedveskedni ugy erzem mintha idegen lennek szamara......vagy csak mint egy barat.....es csak akkor van szex ha en akarom :( mar ra is kerdeztem hogy mi ez a viselkedes es azt mondta hogy csak bekebzelem......de nem biztosra erzem ezt........rendessen nem merek mar bejonni hozza a szobaba se mert en erzem magamat kellemetlenul....:'( pedig en ugy szeretem :'(
Kerlek segitsetek mi tevo legyekkkk :'(
ezért sztem csak közösen lehet tenni
ha ő ebben nem lesz konstruktív segítséged, akkor neki valszeg nem fontos a kapcsolatotok :(
Kelepce:
TE nemigen tehetsz semmit, Ő meg nem akar tenni....
Tekintsd úgy, hogy ennek vége, aztán a lehetőségek szerint indulj kifelé a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!