Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem figyelnek fel rám a pasik?
Mit kéne tennem, hogy vonzóbb legyek?! Nem hanyagolom el a külsömet, csinos lánynak tartanak, mégis vannak olyan lány barátaim, akikre sokkal jobban felkapják a fejüket a pasik, pedig nem egy szépségkirálynők az tény.
Én magas, vékony, hosszú szőkésbarna hajú lány vagyok. Barátnőm alacsony, fekete rövid hajú, kreol bőrű.
Azt vettem valahogy észre, hogy én világos hajúként nem keltem fel az érdeklődést, hiába öltözöm csinosan, mint ő. Eddig csak azok a pasik mondták rám, hogy egy főnyeremény vagyok, akiknek sikerült megnyílnom (nem feltétlenül szexuálisan...). Akik nem ismernek, nem beszéltek még velem, gyakorlatilag rám se hederítenek... :D
Mégis mit tudnék tenni?
Nem vagyok képbe a magamutogatással és a kirívó viselkedéssel, de azért tudok flörtölni. Csak hát nem sokan próbálkoznak be, hogy ezt bizonyítani tudjam. :D
tipp?
Szerintem pasik alatt csak a legjobb pasikat érted, mégis 100fiúból hány jöhetne szóba? 5? 10?
Egy csomó átlagosan kinéző csajt ismerek, akik szomorkodnak, hogy a, nem érdekli őket a jó pasik b,csak kihasználják őket a jó pasik
lehet pont ez a baj...hogy mindenáron vonzó akarsz lenni és már-már túljátszod és ijesztő leszel
24F
hát nem akarok bunkó lenni, de akkor lehet nem tetszik nekik az arcod, a kisugárzásod, vagy az összkép :S
24F
Azért nem figyelnek rád fel mert semmilyen különleges nincs benned. Ránézésre unalmas vagy, beképzelt és rossz indulatú, ahogy a legtöbb csinos csaj. Az emberek pedig fejlődnek és feleslegesnek tartják az időpocsékolást, amit azzal töltenének, hogy megpróbáljanak megközelíteni.
A "helyes pasinak" (ettől a szófordulattól kiráz a hideg) pedig feltehetően van jobb dolga is annál, hogy veled foglalkozzon. Hiszed vagy sem, nem körülötted forog a világ.
Ez nem tipp.
Vagy csak fosnak?:D
Én is hasonlóképp vagyok, csak durvább. Persze fiúból és nálunk szerintem gyakoribb az ilyesmi, úgyhogy lehet nem egy kategória:D
(Én is 22)
Nem tudom miért kell egyből bántani a lányt, vagy alapból a csinos lányokat. Vannak köztük is teljesen normális lányok. Kérdező, a buszos példa szerintem nem mérvadó. Én is mindig a szabad helyeket keresem, bármilyen szép lány is van a másik ülésen. Az lenne mérvadó, ha mondjuk ülné vele szembe, kétszer rámosolyognál, és mögéd ülne. (Ez velem megtörtént :D )
Egyébként azt el kell fogadnod, hogy a magas lányok általában a magas srácok között népszerűek. Barátnőd, meg mivel picike, ezért sokkal nagyobb közegből meríthet, hisz az átlag magasságú srácok is szóba jönnek nála, nálad sajnos nem biztos. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!