Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem figyelnek fel rám a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem figyelnek fel rám a pasik?

Figyelt kérdés

Mit kéne tennem, hogy vonzóbb legyek?! Nem hanyagolom el a külsömet, csinos lánynak tartanak, mégis vannak olyan lány barátaim, akikre sokkal jobban felkapják a fejüket a pasik, pedig nem egy szépségkirálynők az tény.

Én magas, vékony, hosszú szőkésbarna hajú lány vagyok. Barátnőm alacsony, fekete rövid hajú, kreol bőrű.

Azt vettem valahogy észre, hogy én világos hajúként nem keltem fel az érdeklődést, hiába öltözöm csinosan, mint ő. Eddig csak azok a pasik mondták rám, hogy egy főnyeremény vagyok, akiknek sikerült megnyílnom (nem feltétlenül szexuálisan...). Akik nem ismernek, nem beszéltek még velem, gyakorlatilag rám se hederítenek... :D

Mégis mit tudnék tenni?

Nem vagyok képbe a magamutogatással és a kirívó viselkedéssel, de azért tudok flörtölni. Csak hát nem sokan próbálkoznak be, hogy ezt bizonyítani tudjam. :D

tipp?

2017. febr. 28. 21:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy?
2017. febr. 28. 21:11
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

próbáltad már a mosolyt?

de nem a kamu bájvigyorodat amit a fényképek kedvéért kapsz elő...hanem azt amit kb akkor érzel amikor egy aranyos kutyára nézve érzel, vagy egy aranyos baba láttán...amikor a belsőd sugárzik és nem csak a fogaidat akarod megvillantani...

24F

2017. febr. 28. 21:12
 3/22 A kérdező kommentje:
Bocsi, lemaradt, 22 leszek.
2017. febr. 28. 21:12
 4/22 anonim ***** válasza:
4%
Kijött a troll a barlangjából, kezdődik az esti matiné. Hozok pop-cornt. Azért majd írd le mielőtt elmész aludni kérlek, hogy hány bohóctól kaptál privit.
2017. febr. 28. 21:13
 5/22 A kérdező kommentje:

Persze, nem nézek faarccal senkire, ha épp "vadásznék". Igazából amikor rám néz egy srác, aki nekem felkelti az érdeklődésem, szinte olyan érzésem van, mint aki átnéz rajtam, vagy kielemez hogy ez se nagy szám. Unottság tükröződik rajtuk. :( Pedig nem értem miért. Én nem látom mmagamat kívülről, mások meg lehet nem őszinték velem. Nem tudom mi lehet a gond.

Szeretek viccelődni, értem a poénokat, nem sértődök meg, le tudom csapni a magaslabdát... szóval elkommunikálnék én.

2017. febr. 28. 21:15
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Készülj a sok privátra.

Hasonló cipőben járok.

L

2017. febr. 28. 21:15
 7/22 anonim ***** válasza:

Velem dettó ez a probléma.

Sőt! Baráti társaságban az összes pasi barát egy idő után belém szeretett. Mivel megtudtam nekik nyílni(szintén nem szexuálisan), megismerték a személyiségem és értik a furcsa humorom. :) De, akikkel még nem beszéltem vagy legalábbis nem sokat, azok nem figyelnek fel rám.

Mondjuk eléggé szürke egérkés vagyok. Nem sminkelek, tök átlagos vagyok.

2017. febr. 28. 21:16
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

az a baj, hogy te már alapból úgy látod a fiúkat, hogy nem vesznek észre :S

ilyen önbizalommal és kisugárzással inkább taszítod őket :S

24F

2017. febr. 28. 21:17
 9/22 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám és én is 22 vagyok, lehet a korunk az oka :D Amúgy én sem tudom hova tenni ezt pedig beszélgettem már pár emberrel erről.
2017. febr. 28. 21:23
 10/22 A kérdező kommentje:
Gagyi példát hozok fel, de sokat utazok busszal vidéken. Mindig marad hely mellettem és amikor felszáll egy helyes fiú, próbálok szemkontaktust felvenni, lazán mosolyogni, hátha szimpatikus leszek és mellém ül... de ő, mint akit puskából lőttek ki, szalad hátra, de azért egyszer rámnéz. Van valami, ami nem fogja meg a fiúkat bennem. Pedig eskü rendben vannak a fogaim és nem vagyok büdös! :D
2017. febr. 28. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!