Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nálatok mit jelent ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nálatok mit jelent ha úgy néztek egy lányra, hogy beharapjátok a szátokat?

Figyelt kérdés
Ma történt velem, hogy álltam a büfében. Előttem állt az a fiú aki tetszik, bár ismerni alig ismerem. Köztünk állt kb 3-4 ember akik beszélgettek. Az ominózus fiú ha jól számoltam ötször hátrafordult, és rámnézett. Először azt hittem, hogy nem engem néz, de ötször azért... :DD Mögöttem 2 fiú állt akik beszélgettek, szóval nem hiszem, hogy őket nézte volna. Nah, és utoljára úgy fordult hátra akkor így beharapta a száját és elmosolyodott mielőtt visszafordult. Elsősorban fiúk válaszát várom, ha a helyében lettetek volna mit akartatok volna ezzel jelezni? Vagy nem jelent semmit? Lányok válasza is jöhet ha van valami tippetek. xd (Nem, nem azért teszem fel a kérdést, hogy azt írjátok amit hallani akarok, hogy úú tuti bejössz neki stb. Hanem azért mert például arra is gondoltam, hogy csak szivatott és később rajtam fog röhögni a haverjaival... Csak nem tudom, nem vagyok fiú.)
2017. febr. 27. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha középiskolába jársz ahova normális érettséggel rendelkező emberek járnak és nem vagy bányarém nem hiszem ,hogy csak szivatott.

Ha legalább egy kicsit ismered a személyiségét legalább hallásból akkor tudod ,hogy csak szivat-e vagy nem.

2017. febr. 27. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy tetszel neki vagy sexet akar. Nem vagyunk bonyolultak, ha sokszor nézünk rád az nem poénból van. Ha poén lenne megunnánk és hagynák a francba.
2017. febr. 27. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem biztos azért nézegetett hátra mert már nagyon éhes volt és nem bírta nézni a finomságokat. Utoljára meg már magát próbálta megenni. Napersze az is lehet hogy egy vámpír és a véredre pályázott.

(Valszeg tetszel neki)

2017. febr. 27. 16:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Hármas ez jó, barátnőm is erre tippelt. XD
2017. febr. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!