Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, milyen érzés ha valaki tele lövi a szátokat spermával?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre, kort írjatok.2016. szept. 14. 20:33
1/15 anonim válasza:
ugyan olyan lehet, mint egy melegnek, vagy egy hetero lánynak.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem volt szerencsém kipróbálni, így nem tudom még.
nem lehet tőle öklendezni v vmi?
2016. szept. 14. 20:36
3/15 anonim válasza:
Hát megfogod és beleélvezel a szádba és akkor megtudod hogy milyen érzés :'D és ha nem vagy hajlékony akkor gyertya pózba probáld. De ez nyilván mindenkinél más.. föleg azért mert van akinek finom a ondója és van akinek baromira nem!
4/15 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi h milyen íze van, tényleg forró-e megalázó-e ilyesmik ...
2016. szept. 14. 20:45
5/15 anonim válasza:
Esküszöm lefejek egy csődört és a szádba öntöm az ondóját.
Na akkor kedvedre öklendezhetsz és hányhatsz.
7/15 anonim válasza:
Jó. Az íze az édestől a sósig befolyásolhatja az élvezeti értékét, attól függően, hogy ki milyen ízt szeret jobban.
8/15 anonim válasza:
Maga az érzés jó, de az íze nem nagy szám.
Nincsen jó íze, ha édes, akkor elfogadom, de ha olyan sósabb, azt nagyon nem szeretem.
9/15 anonim válasza:
Hát konkrétan takony állaga van és meleg. Van aki nem viseli jól. Az ízéről meg... nem a legjobb főleg a dohányosoké, de ki lehet bírni.
10/15 anonim válasza:
Az enyém állítólag mindig édes,a csajom azt mondja,aki meg akarja kostolni írjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!