Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, kinek milyen érzés volt az első orális szex?
Figyelt kérdés
Kort nemet részleteket kérek. Érdekel .2016. júl. 15. 22:23
1/9 anonim válasza:
Kicsit fura volt először, amikor a pasim beledugta a számba a szerszámát, kellemetlen volt az első pár perc, de mire ejakulált, már kifejezetten felizgultam én is, és alig vártam, hogy belém lövelljen.
22/F
2/9 Laylah válasza:
Egyik exemnek én voltam az első. Ő állt az ágyon a fal mellett amíg én csináltam neki, mikor elélvezett, összecsuklott a lába, majdnem seggre ült, szóval gondolom, hogy nem volt rossz neki. XD
3/9 A kérdező kommentje:
És a spermát lenyeltétek?
2016. júl. 15. 22:39
4/9 anonim válasza:
Először fura volt, de aztán hamar belejöttem és mindketten élveztük, utána ő elégített ki engem 19/F :D
5/9 anonim válasza:
Az első nem volt jó e hely és a körülmények miatt, szerencsére azóta "nagyon bejött" a dolog! :D
Kor, nem! :D
6/9 Laylah válasza:
Nincs problémám a nyeléssel, mindig megteszem. Igazából így szoktam meg, már az okozna problémát, hogy ne tegyem. :D
7/9 anonim válasza:
Nekem fura volt nagyon, én biszex vagyok. Viszont eléggé élveztem. Nekem sincs bajom azzal ha a számba megy. Még 2-3-szor megtörtént de most már vagy 2 éve nem.
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem az első nem volt valami jó, a srác nem úgy csinálta hogy nekemis jó legyen. Én azt akartam hogy a számra v a számba élvezzen de épphogy csak jött vmi. Előtte kiverte otthon. Igazából semleges érzés volt, se nem jó,se nem rossz. Mellesleg én azt akartam h dugja meg a szám, de nem így csináltuk. Továbbra is kíváncsi maradtam,és kíváncsi vagyok még mindíg milyen, mikor vki teleélvezi a szám :P :$
F 18
2016. okt. 26. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!