Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én most akkor biszex lehetek? Ez elmúlik majd?
A biszexuális kifejezés azokat jelöli, akik mindkét nem iránt szexuális vonzalmat éreznek – és ezzel kapcsolatban még mindig tartja magát néhány tévhit. Először is, a biszexualitás nem gyakorlat, hanem hajlam, tehát az is biszexuálisnak mondható, aki ugyan nem létesített még saját nemével kapcsolatot, de nemi vágyat érez saját nemének tagjai iránt is. Másodszor, a biszexualitás nem azt jelenti, hogy valaki homoszexuális, csak „alibiből” vagy a „normális élethez” való idomulás miatt próbál az ellenkező nem tagjaival kapcsolatot kialakítani.
Amúgy hasonló cipőben járunk, bár nálam ez egy kicsit komplikáltabb és gyerekkor óta fennáll. Alapvetően undorodom a férfi nemtől, viszont néha előjönnek belőlem bizonyos "késztetések" amiket mindig igyekszem elfojtani. Sajnos ez sokaknál átalakul egyfajta ösztönös berögződéssé, amitől az ember nem tud megszabadulni. Vagy az van hogy elfogadod az identitásodat, vagy az hogy szenvedsz miatta mert nem tudsz szabadulni tőle. Fiatal korban az ember hormonjai amúgy is aktívabbak, ilyenkor nagyobb a kíváncsiság is az új dolgok irányába. Én úgy hiszem, ha valakiben megvan a hajlam, akkor az ott is marad, szexuális fűtöttségtől függetlenül.
Én is így vagyok ezzel, hogy időnként nagyon kipróbálnám azonos neművel. Aztán ha neten leveleztem srácokkal, kiderült,hogy vagy kamuzott a külsejével kapcsolatban, vagy csak eltűnt a találkozás előtt..
Ez elvette a kedvemet a dologtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!