Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen egy idősebb fiúval vagyok együtt. Rendben van ez?
Szerintem is lépj ki.
Még fiatal vagy hozzá.
Szerintem lépj ki a kapcsolatból és jöjj össze velem. :P
26F
És??? Nem 30 éves
Téged se zavar őt se akkor??
Először talán azt kéne tisztázni, hogy mit jelent nálatok az együtt járás. Ha csak interneten "jártok együtt" akkor azt én nem nevezném annak(mert nemrég hallottam pont ilyet) Ha találkozgattok is, akkor viszont nem fér bele a fejembe az, hogy egy 20 éves miért választ egy 14 évest?!
Ha úgy érzed, hogy a srác erőltetni szeretné kettőtök között a szexet, akkor szerintem is jobb, ha kilépsz a kapcsolatból...a saját érdekedben.Ha nem erőlteti, akkor talán azt is merném mondani, hogy nem olyan nagy probléma, ha értelmileg és életfelfogásotokban is kb egy szinten vagytok (szal vagy te vagy érettebb vagy ő van elmaradva, mert máshogy nem tudom elképzelni)Viszont akkor ne titkold.
Ha pedig már megtörtént kettőtök között a dolog és még mindig együtt vagytok...akkor ásó, kapa, nagyharang! (és csak halkan jegyezném meg magamban, hogy tejóég!hát itt tartunk ma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!