Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire "vad" természe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire "vad" természetű vagyok? 18/f

Figyelt kérdés

Ma szakított velem a barátnőm mert nen vagyok vele kedves, soha nem lepem meg semmivel, hát most istenem nem szeretek sz@r.lni semmivel. Mert nem tudok gyengéd lenni....

Az előző barátnőm azért szakított velem 2 hónap járás után, mert belelöktem a hóba hülyeségből, utanna elkezdett bőgni, és a pofán b@..ott a táskájával....

Ezen lehet változtatni? Vagy keressek egy kicsit dúrvább barátnőt?

2017. febr. 25. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Menj pszichológushoz. Nem normális hogy lökdösöl meg bunkózól
2017. febr. 25. 17:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Belelöktem a hóba...tényleg nagy valami
2017. febr. 25. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem elsősorban ezen változtatnod kellene. Mármint az, hogy belökted a hóba se mindegy hogy hogyan történt. Ha erősen meglökted szándékosan nem csodálom hogy így reagált. Én ilyen esetben valószínűleg megijednék, félnék tőled. Viszont ha heccből picit meglökted és elcsúszott azon nem problémáznék.

Az hogy nem tudsz gyengéd lenni, valószínűleg természetetből fakad. Ami szerintem rendben is van, nem vagyunk egyformák. Én se vagyok az a nagyon gyengéd romantikus típus, de olyakor mindenkinek jól esik egy kis gyengéd szeretet, vagy egy-két jó szó. Olyan barátnőt válassz aki hozzád hasonló, akkor nem lesznek ebből konfliktisok, viszont egy kapcsolat a kompromisszumokon alapul szóval neked is tenned kell hogy működjön.

2017. febr. 25. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
46%

A bunkoság nem okés, azt rühellem én is.

A hoba lökésen viszont nem tudom, miért kell kiakadni, a párom engem is belelök, mégsem rinyálok.

A szex is elég vad - de az exei neki is ilyen "jaj, lefogtál, mi lesz" tipusuak voltak. Mi lenne, meg lesz dugva -, de isten az ágyban.

Neked is egy normális lány kell, aki nem hisztizik, ha hozzáérsz - de a bunkóságról szolj le (egyébként azt a csajt is hanyagold, aki elvárja a csokit, ajándékocskát, csakmert ö lány)

27n

2017. febr. 26. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!