Hogyan tudom letisztázni magammal, hogy nehéz természetű vagyok?
Világ életemben úgy éreztem,hogy sose bántok senkit,és valahogy ismétlődő jelleggel előfordulnak munkahelyen,meg anno suliban inzultusok.Állítólag van valami a viselkedésemben(viselkedészavar) ,amit nem veszek észre,meg továbbá könnyen felidegesítek másokat,és félreértik a kommunikációmat.
A szüleim ,mikor közlik nem vagyok könnyű eset ,és nem is voltam az sosem,olyankor nem tudom miről beszélnek.Én mindenkivel próbálok kedves lenni.A szüleimről viszont tudom,meg hallottam is ,és a szemembe is mondták,hogy nagyon nehéz esetek.Mindketten szeretnek dominálni,és erősebb jellemek,engem,meg anno lehúztak,és most is azt erősítik nem vagyok talpraesett.Sokszor érzem beégetem magam velük,ha például elmegyek velük vásárolni.
Bevonzom a nehéz természetű emberkéket,akik kicsit gorombák vagy betegesen védik az igazukat,még barátkozás terén is.
Konfliktusokba bele merek ugrani,akkor is ha vesztes maradok.
Változó!!Talán most már kezdek olyan szintre jutni,hogy nem hagyom magam vezényelni,és pont az szűri a konfliktusokat,de vannak most is emberkék ,akiket nehezen tudok leépíteni.A pszihiáter is megmondta,hogy azért lehet kicsit kötélen ingatni,mert anyáék ilyenek.8 éve nem lakok velük,és azóta változott valamennyit a helyzet.
Miután különmentem a páromtól,megfordult a fejembe,hogy visszamenjek hozzájuk,de pont ezért nem merek.
Meggondolom,hogy összemerjek e jönni egy új hapsival??
A másik dolog meg az,hogy erősítik,hogy önállótlan vagyok,irányítani kell,és húgommal példáloznak:ő már rég helyre tette volna ezt meg azt az embert.A doki szerint itt is a gond.Próbálok ritkábban hazautazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!