Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem ezt anyával?
Egyszerűen mondd el neki: Anya! Van egy fiú akivel már régóta elég jóban vagyok. Az interneten beszélgetek vele csak, mivel külföldön él. Arra gondoltunk, hogy jó lenne találkozni.
De nagyon vigyázz! Mi van, ha nem az, akinek mondja magát?
Akkor össze kell szednem minden bátorságomat:)
Eddig problémám nem volt vele. Meg hát pont azért kell találkozni, hogy kiderüljenek a dolgok.
Szerintem akár azt is felajánlhatod anyudnak, hogy legyen ott veled.
Mennyi idős vagy?
Mióta leveleztek?
Az én lányomnak is netes szerelme van. Előtte beszéltem telefonon a fiúval, a válaszai meggyőzőek voltak. A találkozón a fiú úgy tudta én is ott leszek, de nem voltam. Már 8 hónapja járnak.
Mindenesetre legyen egy B verzió, hogy hogy tudsz gyorsan lelépni, ha szükséges. Csak nyilvános helyen legyetek, nem baj, ha valaki elkísér.
Ha jól számolom, akkor 9 hónapja beszélgetünk minden nap. Már beszéltünk webkamerán, és hívás is számtalanszor volt.
Igen, fiatal vagyok. 15 éves a fiú pedig 18. És nagyon messze, japánban lakik.
Valamennyire biztos hülyeségnek tűnhet, egy kívülállónak:) De sajnos, nem én döntöm el, hogy most magyar vagy külföldi fiú tetszik-e, az a baj.
Egyébként köszönöm a tanácsokat, ha beavatom anyát, akkor csak leesik neki, hogy azért van, mert nem szeretnék titkokat előtte, és nagyon szeretnék találkozni az illetővel:) Aztán meg bármi megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!