Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van/volt így ezzel, mint én?
19 evés vagyok és még nem volt barátom sose, ami kimondottan nem életem tragédiája, hanem a baj inkább ezzel van: Többször is volt már, hogy egy srác úgymond érdeklődött irántam, meg elhívott ideoda, szóval látszott, hogy akkar valamit, de én sose éreztem semmit.. Szóval nem jött rám az a tinikre/fiatalokra jellemző "odavagyokèrte" érzés, meg semmi hasonló. És most is épp szerelmet vallot egy barátom (számomra csak barát), de nekem vele kapcsoolatban sincsenek..."érzéseim". Kedvelem és ennyi. Már kezdem azt hinni velem van a baj, hogy senkivel sse vagyok úgy, hogy bejön, vagy tetszik, esetleg első látásra szerelem és máskor sem volt még ilyen.
Most akkor nekem magasak az elvárásaim, vagy mi? Nem csak a külsőre megyek és nem is vagyok olyan, aki egyből lerázza a próbálkozókat.
Légyszi lányok mondjátok, hogy nem vagyok defektes :"D

Heló.
Ez normális, és nem azért van mert nem vagy érett, hanem mert nem jött el, az aki kiérdemelné az érzelmeid.
Nem vagy defektes.Tetszik ez a kifejezés.:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!